26.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 15:23
ESPA
ΑρχικήLIFEΗ δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα: "Σου μίλησα απότομα"

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα: “Σου μίλησα απότομα”

Ο Γιώργος Λιάγκας, σήμερα Τρίτη 17/10, ήθελε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από την συνεργάτιδά του, την τηλεοπτική συντάκτρια Ναταλία Ανδρικοπούλου, μέσα από τον αέρα του “Πρωινού“.

Συγκεκριμένα, αφού η Ναταλία Ανδρικοπούλου έδωσε το τηλεοπτικό της ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο ζητώντας της συγγνώμη για την απότομη συμπεριφορά του.

 

Δείτε επίσης: Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας: “Να τελειώσει αυτή η σχέση εδώ”

 

Η δημοσιογράφος, από τη δική της πλευρά πιάστηκε από μια ατάκα που είπε ο παρουσιαστής στον χθεσινό τους τσακωμό για τυχόν λήξη της συνεργασίας του, λέγοντας πως στις σχέσεις των ανθρώπων απαιτείται σεβασμός και κατανόηση.

 

“Δεν κατάλαβα το χιούμορ σου”

Γ.Λ: Ναταλία, να σου πω για χθες, επειδή εσύ πήγες να κάνεις χιούμορ, κι εγώ δε το κατάλαβα ως χιούμορ και ήθελα να ψέξω συναδέλφους που κάνουν αυτό που κάνουν, σου μίλησα λίγο απότομα. Σου ζητώ συγγνώμη, για να το αποκαταστήσω. Επειδή δεν κατάλαβα το χιούμορ σου.

Ν.Α: Εντάξει. Επειδή είπες και για τις σχέσεις, αν θα τελειώσουν οι σχέσεις μας κτλ, οι σχέσεις τελειώνουν Γιώργο μου όταν δεν υπάρχει σεβασμός και κατανόηση και μακροημερεύουν όταν υπάρχει διάθεση εκατέρωθεν για εξηγήσεις.

Γ.Λ: Εγώ δε θέλω να τελειώσει. Θα με μάθεις πάντως.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: “Έχω βίωμα αντίστοιχο το οποίο δεν έχω πει στην τηλεόραση”

 

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο