25 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 18:26
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΤηλεοπτική «κόντρα» Κουρέτα – Αγοραστού για τα έργα αποκατάστασης της Θεσσαλίας μετά...

Τηλεοπτική «κόντρα» Κουρέτα – Αγοραστού για τα έργα αποκατάστασης της Θεσσαλίας μετά τις πλημμύρες [βίντεο]

Σε αντιπαράθεση βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός για την διακοπή των έργων στα αναχώματα Θεσσαλίας και ειδικότερα στο Βλοχό.

Ο κ. Κουρέτας φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Οι Αταίριαστοι» κατήγγειλε πως «Σταμάτησαν τα έργα για τα αναχώματα στη Θεσσαλία μια μέρα μετά τις εκλογές», σημειώνοντας τα εξής:

«Ξεκίνησα να πάω στα χωριά γιατί κανείς δεν είχε πάει και οι άνθρωποι ρωτάνε και πρέπει κάποιος να τους πει κάποια πράγματα γιατί θεωρώ ότι θα είμαι κοντά τους οτιδήποτε και αν συμβεί. Κάνω στον αρμόδιο υπουργό δημόσια έκκληση να δώσει μια συνέχεια σ’ αυτά τα έργα, να δώσει την διαβεβαίωση του για να συνεχιστούν τα έργα».

Ο πρόεδρος του Βλοχού κ. Γιάννης Κούκας παρεμβαίνοντας στην συζήτηση τόνισε: «Ευχαριστούμε τον Κουρέτα που μας επισκέφθηκε χθες και έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Τα έργα με τα αναχώματα σταμάτησαν και δεν μπορώ να ξέρω γιατί. Την Δευτέρα το πρωί δεν υπήρχαν τα χρήματα και σταμάτησαν όλα.»

Στην συνέχεια με την εκπομπή επικοινώνησε ο κ. Κώστας Αγοραστός ο οποίος έκανε λόγο για ψεύδη του κ. Κουρέτα, υπογραμμίζοντας πως τα έργα σταμάτησαν μόλις για μια ημέρα και πως σήμερα συνεχίζονται κανονικά. Αναλυτικότερα, επισήμανε τα εξής:

 «Με ψέμα πορεύτηκε και πριν τις εκλογές ο κ. Κουρέτας με ψέμα πορεύεται και τώρα. Δουλεύουν τα μηχανήματα στην περιοχή. Διότι μπορεί να σταματήσουν μια μέρα τα μηχανήματα για οποιοδήποτε λόγο ή για συντήρηση. Αυτή τη στιγμή έχουμε 90 μηχανήματα στην Μαγνησία, έλεγαν ότι δεν κάνουμε έργα και δεν καθαρίζουμε τα αναχώματα, αλλά έχουμε παντού μηχανήματα. Πρόβλημα χρηματοδότησης θα υπάρξει στο μέλλον, εμείς επιχειρούμε παντού εν μέσω δυσκολιών. Είμαστε οι μόνοι που επιχειρούμε. Θα σας στείλω το βίντεο ότι τα έργα συνεχίζονται. Μαζεύουμε τις ώρες που δουλεύουν  τα μηχανήματα για να δούμε το ποσό που πρέπει να πληρωθεί, γιατί κανείς δεν έχει πληρωθεί ακόμη, γιατί με τις γρήγορες διαδικασίες που γίνονται όλα, κανείς δεν θα μπορούσε. Μας έδωσε 14 εκατομμύρια χρηματοδότηση η κυβέρνηση αλλά δεν ξέρουμε αν θα φτάσουν αυτά τα χρήματα, σήμερα έχουμε σύσκεψη στην Αθήνα. Εξήγησα στον κ. Κουρέτα ότι για μια μέρα μόνο σταμάτησαν χθες τα μηχανήματα στο συγκεκριμένο σημείο και σήμερα δουλεύουν κανονικά».

Δείτε τα βίντεο:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Δ. Κουρέτας: «Σταμάτησαν τα έργα για τα αναχώματα στη Θεσσαλία μια μέρα μετά τις εκλογές»”,”description”:”«Σταμάτησαν τα έργα για τα αναχώματα στη Θεσσαλία μια μέρα μετά τις εκλογές», κατήγγειλε ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας μιλώντας στους «Αταίριαστους». Σε τηλεφωνική επικοινωνία μίλησε και ο πρόεδρος Βλοχού, Γιάννης Κούκας που υποστήριξε επίσης πως τα έργα σταμάτησαν στην περιοχή μετά τις εκλογές.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMy8xMC8xOS8wOC8xNl8xNl82NTMwZTVkMDFlNjAzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT11M28S”,”uploadDate”:”2023-10-19T08:20:29.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cwc9fkej7mgx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Κ. Αγοραστός απαντάει στον Δ. Κουρέτα μετά την καταγγελία για απραξία κατόπιν εκλογών”,”description”:”«Σταμάτησαν τα έργα για τα αναχώματα στη Θεσσαλία μια μέρα μετά τις εκλογές», κατήγγειλε ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας μιλώντας στους «Αταίριαστους». Σε τηλεφωνική επικοινωνία τού απάντησε ο Κωνσταντίνος Αγοραστός, επισημαίνοντας πως τα έργα συνεχίζονται χωρίς προβλήματα χρηματοδότησης. “,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMy8xMC8xOS8wOC8yNF80Ml82NTMwZTdjYTRlMmIwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M15S”,”uploadDate”:”2023-10-19T08:26:29.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cwc9mblg2vx5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο