22.3 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 10:24
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜπίσεσβαρ: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, είχα προτάσεις από Ελληνικές ομάδες»

Μπίσεσβαρ: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, είχα προτάσεις από Ελληνικές ομάδες»

 

O πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις όσον αφορά το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ επιζητά, ιδανικά, να αγωνιστεί σε ομάδα της χώρας του.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου ”σταθμού” της επαγγελματικής του πορείας, μετά την αποδέσμευσή του από τους ”ασπρόμαυρους”, έπειτα από επτά χρόνια στον σύλλογο.

Ο 35χρονος Ολλανδός παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της χώρας του, τονίζοντας πως δεν έχει αποσυρθεί και ότι θέλει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ μίλησε και για προτάσεις που είχε από ομάδες της Τουρκίας και της Ελλάδας, ξεκαθαρίζοντας ότι κοιτάει μόνο την προοπτική να αγωνιστεί σε ολλανδικό σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν έχω αποσυρθεί ακόμη, τουλάχιστον επίσημα. Θα ήθελα να συνεχίσω ακόμη να παίζω αλλά οι προοπτικές δεν είναι και πολύ μεγάλες. Έχω επιστρέψει στην Ολλανδία και ελπίσω να βρω μια ομάδα που θα θέλει να με αποκτήσει. Προφανώς δεν ήταν εύκολο να βρω ομάδα. Είχα προτάσεις από την Τουρκία, την Ελλάδα, ακόμη και την δεύτερη κατηγορία, αλλά δεν ήθελα να παίξω εκεί. Το καλοκαίρι είχα συζητήσεις με τρεις ολλανδικές ομάδες: την Τσβόλε, την Φορτούνα Σιτάρντ και την Αλμέρε Σίτι. Δεν συμφώνησα ωστόσο γιατί τότε προτιμούσα να παραμείνω στο εξωτερικό. Λογικό ήταν να βρουν άλλους ποδοσφαιριστές και πλέον δεν υπάρχει χώρος για έναν… νεαρό αρτίστα σαν και μένα».//ΜΛ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο