11.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 06:24
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ«Μας επιτέθηκαν και μας απείλησαν με όπλα»

«Μας επιτέθηκαν και μας απείλησαν με όπλα»

 

Στιγμές τρόμου για τον αριστερό μπακ της Λάτσιο το βράδυ της Τρίτης (17/10) μετά το Σερβία-Μαυροβούνιο, όπου ο Ούρος Γιάνκοβιτς, ένας από τους μάνατζέρ του, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μπροστά στα μάτια του.

Ο Άνταμ Μάρουσιτς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ούρος Γιάνκοβιτς είχε επέμβει για να τον υπερασπιστεί και τον απείλησαν με ένα όπλο στραμμένο εναντίον του: «Επιτέθηκαν σε εμένα, στον Μάρουσιτς, στη γυναίκα του και στη μητέρα του. Αρκετοί επιτιθέμενοι με χτύπησαν με όπλα στο κεφάλι μου και σε άλλα ζωτικά μέρη του σώματός μου. Έσπασα το ζυγωματικό μου και το αριστερό μου πόδι. Μεταφέρθηκα στο Κλινικό Κέντρο στο Βελιγράδι, όπου χειρουργήθηκα».

Ο Μάρουσιτς δείπνησε σε εστιατόριο στο Βελιγράδι μετά τον αγώνα με τη Σερβία, για να γιορτάσει τα 31α γενέθλιά του με τη μητέρα, τη σύζυγο, την αδερφή και τον μάνατζέρ του. «Ήμασταν περικυκλωμένοι από πολλά αυτοκίνητα. Ο οδηγός μου προσπάθησε να απομακρυνθεί και στη συνέχεια χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Δεν μπόρεσα καν να μπω στο όχημα, μου επιτέθηκαν από πίσω», είπε ο Γιάνκοβιτς σε ένα άλλο απόσπασμά του.

Ένας από τους επιτιθέμενους, εξήγησε ο Γιάνκοβιτς στη συνέντευξη, στράφηκε προς τον Μάρουσιτς δείχνοντας «το όπλο προς την κατεύθυνση του κεφαλιού και του στήθους του για να τον εμποδίσει να με βοηθήσει ενώ με χτυπούσαν βάναυσα. Η μητέρα του, μια γυναίκα 60 ετών, σπρώχτηκε και τραυματίστηκε».

Ο Γιάνκοβιτς κατηγόρησε δύο άτομα για την επίθεση. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τους δύο γιους του γενικού διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα, που θεωρούνται ύποπτοι ότι συμμετείχαν στον καυγά. «Τα βλέπετε ξεκάθαρα στα βίντεο», είναι άλλο ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του ατζέντη του μάνατζερ του Μάρουσιτς.

Οι αδελφοί φερόμενοι ως ύποπτοι ανακρίθηκαν στην εισαγγελία του Βελιγραδίου και δήλωσαν αθώοι. Ο Ούρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος είναι επίσης ένας από τους μάνατζερ του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, επικοινώνησε και ευχαρίστησε τον Μάρουσιτς για το θάρρος του: «Ο Άνταμ είναι ήρωας, χωρίς αυτόν θα είχα διακινδυνεύσει τη ζωή μου».//Λ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο