19.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 09:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑ🔴Δεκάδες μετανάστες ξεβράστηκαν στις ακτές του Πηλίου – Ανάμεσά τους πολλά παιδιά...

🔴Δεκάδες μετανάστες ξεβράστηκαν στις ακτές του Πηλίου – Ανάμεσά τους πολλά παιδιά – Δείτε εικόνες

Δεκάδες μετανάστες ξεβράστηκαν σήμερα με βάρκα στις ακτές του Βόρειου Πηλίου, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr.

Η κινητοποίηση των Αρχών ξεκίνησε όταν κάτοικοι της περιοχής είδαν ένα λευκό βανάκι με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας να κινείται ύποπτα στα χωριά και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο οδηγός του είπε ότι ψάχνει να βρει τον δρόμο για να κατευθυνθεί προς τη Λαμία.

Την ίδια ώρα, δεκάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά βγήκαν ταλαιπωρημένοι στις ακτές μεταξύ του χωριού Βένετο και της Ιεράς Μονής Φλαμουρίου.

Μετανάστες που κατάφεραν να επιβιώσουν από το μακρύ και επώδυνο ταξίδι στα νερά του Αιγαίου, από τις Τουρκικές ακτές, έφτασαν στα χωριά Άνω Κερασιά, Βένετο και Κεραμίδι, προσπαθώντας να βρούνε τον προσανατολισμό τους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και συγκέντρωσαν τους μετανάστες και πρόσφυγες σε σημεία, προκειμένου να τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και να τους οδηγήσουν σε hot spot.

Το Λιμενικό Σώμα προχώρησε σε δύο προσαγωγές υπόπτων για εμπόριο ανθρώπων και τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν τα στοιχεία είναι επαρκή για να τροποποιηθούν σε συλλήψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο