23.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 21:29
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΚαστρίτης: «Ήταν σημαντικός ο τρόπος που αντιδράσαμε» (video)

Καστρίτης: «Ήταν σημαντικός ο τρόπος που αντιδράσαμε» (video)

 

Τα εύσημα στους παίκτες του έδωσε ο Έλληνας τεχνικός για τη νίκη στη Ρόδο, σημειώνοντας τον τρόπο αντίδρασής τους μετά την εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα από την Κλουζ.

Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Άρης κατάφερε να φύγει νικητής από την Ρόδο, επικρατώντας 88-78 του Κολοσσού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και κρατάει τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ o Γιάννης Καστρίτης:

«Δεν κοιτάζουμε την προϊστορία, αλλά αυστηρά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το πολύ σημαντικό είναι ότι μετά από μια δύσκολη ήττα, τα παιδιά αντέδρασαν» είπε αρχικά στην ΕΡΤ ο προπονητής του Άρη και κατέληξε:

«Έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις ο Κολοσσός και ήταν σημαντικός ο τρόπος που αντιδράσαμε και εκφράσαμε την επίθεσή μας».//ΓΓ

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Καστρίτης: «Σημαντικό ότι αντιδράσαμε μετά τη δύσκολη ήττα από την Κλουζ»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Γιάννη Καστρίτη.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8xMS8wNC8xOC8zNF80MF82NTQ2OGVjMDE3MjliLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M31S”,”uploadDate”:”2023-11-04T18:35:57.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddsw24mjiz0dbso&playlistId=v-cwq8q1ouofqh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}
 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο