23.9 C
Almyros
6 Οκτωβρίου 2024 12:28
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑBasket League (5η αγωνιστική): Στην Πυλαία ο Ολυμπιακός, ενδιαφέρον παιχνίδι στην Πάτρα

Basket League (5η αγωνιστική): Στην Πυλαία ο Ολυμπιακός, ενδιαφέρον παιχνίδι στην Πάτρα

 

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το… δεύτερο από τα τρία μέρη της πέμπτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ενώ στην Πάτρα ο Προμηθέας υποδέχεται το Λαύριο. 

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Θεσσαλονίκη (17:15, ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για την 5η αγωνιστική της Basket League, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-1 ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση τόσο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και τον Λουκ Σίκμα, ο οποίος παραμένει ανέτοιμος. Παράλληλα, εκτός δράσης παραμένει και ο Σακιέλ ΜακΚίσικ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-2, μεσοβδόμαδα ηττήθηκε δεν παρουσίασε καλή αγωνιστική εικόνα και ηττήθηκε με το βαρύ 94-72 στη Λισαβόνα και την έδρα της Μπενφίκα, για τη δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League. Ο Φώτης Τακιανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Αρσενόπουλο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κόντρα στην Μπενφίκα.

Στις 20:15 ο Προμηθέας αντιμετωπίζει το Λαύριο (ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ). Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 3-1 και θα ψάξουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από το Περιστέρι με 76-71, ενώ το Λαύριο από την εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 86-76.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

ΑΕΚ – Καρδίτσα 103-88
Κολοσσός – Άρης 78-88
Μαρούσι – Περιστέρι 74-103

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

17:15 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ)
20:15 Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο (ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

20:15 Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας (ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

Δείτε την βαθμολογία της Basket League, πατώντας εδώ.//Κ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο