17.6 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 00:26
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣήμερα στον ανακριτή οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν στον Βόλο την ώρα...

Σήμερα στον ανακριτή οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν στον Βόλο την ώρα «αγοραπωλησίας» κοκαΐνης

Προθεσμία να απολογηθούν σήμερα ζήτησαν και έλαβαν χθες οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την ώρα «αγοραπωλησίας» κοκαΐνης στον Βόλο την Τετάρτη 8/11. Ο 47χρονος αλβανικής καταγωγής και ο 46χρονος ημεδαπός παραμένουν σε κράτηση ως τότε.
Ειδικότερα για το περιστατικό, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν συναντήθηκαν σε σημείο της πόλης, με τον 47χρονο να παραδίδει στον ημεδαπό νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,64 γραμμαρίων, και να λαμβάνει από εκείνον 50 ευρώ.

Σε σωματικό έλεγχο που τους ασκήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του αλλοδαπού το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε, όπως και το κινητό του τηλέφωνο. Σε αντίστοιχο έλεγχο στον 46χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη.

Στην συνέχεια, σε έρευνα των αστυνομικών αρχών στα σπίτια των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 20,29 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 4.040 ευρώ και ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο.
Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά περίπτωση για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με τον 47χρονο να κατηγορείται για διακίνηση, ενώ ο 46χρονος για κατοχή.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο