16.7 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 09:36
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΔ. Κουρέτας: «Θα συνεργαστούμε με τον Αχ. Μπέο για την επίλυση των...

Δ. Κουρέτας: «Θα συνεργαστούμε με τον Αχ. Μπέο για την επίλυση των προβλημάτων – Το τάνγκο χορεύεται με δύο»

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τον Δημήτρη Κουρέτα, σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου.

Ο Δημήτρης Κουρέτας μετά τη συνάντηση μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εμένα με ενδιαφέρουν τα προβλήματα. Δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα. Έχουμε κοινά προβλήματα με τον κ. Μπέο και θα συνεργαστούμε για την επίλυσή τους. Το αντιλαβάνομαι σαν να έχει πλημμυρίσει ένα σπίτι και εμείς πάμε να το ξεπλημμυρίσουμε. Θα έχουμε μία άριστη συνεργασία. Σήμερα ήταν η πρώτη κουβέντα και έτσι θα πηγαίνουμε. Μην ψάχνετε από πίσω θέματα, γιατί δεν υπάρχουν. Δεν θα τα βρείτε. Εδώ είμαστε, όλα τα λέμε μπροστά. Θα σχεδιάσουμε μαζί για το τι πρέπει να γίνει σωστά. Θα βάζουμε πλάτη στους Δήμους.

Για τα όσα ειπώθηκαν προεκλογικά: «Ο κ. Μπέος ξέρει καλά τα ποδοσφαιρικά. Όταν μπαίνεις σε ένα αγωνιστικό χώρο, τζαρτζάρεις για να πάρεις θέση και να βάλεις γκολ. Μετά τον αγώνα δίνεις τα χέρια και προχωράς. Αυτά έχει η ζωή.

Για τους χειμάρρους: «Εννοείται ότι θα στηρίξω το αίτημα του Δήμου Βόλου για τους χειμάρρους. Αυτή τη στιγμή ανήκουν στην Περιφέρεια και προσπαθούμε να βρούμε λύση και θα τη βρούμε. Το τάνγκο χορεύεται με δύο. Ο Δήμος σχεδιάζει, η Περιφερειά το ίδιο και προχωράμε μαζί. Το ίδιο ισχύει και για τα εκρεμμή έργα.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο