15.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 05:23
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΑ. Μεϊκόπουλος: «Δεν με εκπλήσσουν οι δημοσκοπήσεις, πρέπει να δουλέψουμε στο να...

Α. Μεϊκόπουλος: «Δεν με εκπλήσσουν οι δημοσκοπήσεις, πρέπει να δουλέψουμε στο να πλησιάσουμε τη ΝΔ» [βίντεο]

Επίθεση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ενώ μίλησε για την νέα κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και η νέα κοινοβουλευτική ομάδα που δημιουργείται από τα στρατόπεδα Αχτσιόγλου και Τσακαλώτου.

Ο βουλευτής Μαγνησίας τόνισε: «Δε με εκπλήσσει το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης. Δεν είναι εύπεπτη εικόνα αυτή που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα ΜΜΕ. Θα υπάρχουν ανταγωνιστικές σχέσεις με την νέα Κ.Ο. του Αλέξη Χαρίση. Παρότι έσπευσε να δηλώσει ότι μέτωπο του νέου πολιτικού φορέα θα είναι η ΝΔ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Εύχομαι και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν αυτό τον δρόμο. Αν υποθέσουμε ότι καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να τσιμπάει. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν ανατρέπονται τα πολιτικά δεδομένα των τελευταίων εκλογών. Υπάρχει ένας παράγοντας που προσπερνάμε. Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όταν συνεργαστήκαμε πήγαμε καλά. Αν ανοίξει ένα παράθυρο, φαίνεται ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται» είπε ο κ. Μεϊκόπουλος μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Α. Μεϊκόπουλος: «Δεν με εκπλήσσουν οι δημοσκοπήσεις, πρέπει να δουλέψουμε στο να πλησιάσουμε τη ΝΔ»”,”description”:”Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 2,5 μονάδες σε 15 μέρες, δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 15% “,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jb3JibjdyMzg5aGQvMjAyMy8xMS8yMy8yMi8yMF81Nl82NTVmZDA0ODBiYzkyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M4S”,”uploadDate”:”2023-11-23T22:22:27.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cx6jeexybzhd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο