23.7 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 17:33
ESPA
ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAdecco: Στρατηγικός μετασχηματισμός με όχημα την τεχνητή νοημοσύνη

Adecco: Στρατηγικός μετασχηματισμός με όχημα την τεχνητή νοημοσύνη

Το πλάνο ψηφιακού μετασχηματισμού και ενσωμάτωσης της Τεχνητής Νοημοσύνης και έξυπνων εφαρμογών, ανακοίνωσε ο Όμιλος Adeccο, με μια σειρά νέων συνεργασιών με κορυφαίους οργανισμούς τεχνολογίας.

Adecco: Τέσσερις στους πέντε εργαζομένους περιμένουν αύξηση μισθού

Η επένδυση σε τεχνολογία αιχμής και ενσωμάτωσης καινοτομίας, στοχεύει να εδραιώσει την ηγετική θέση του Ομίλου Adecco στον κλάδο, αναπτύσσοντας έξυπνες λύσεις, οι οποίες ενισχύουν και δεν αντικαθιστούν τον ανθρώπινο παράγοντα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ομάδες της Adecco παγκοσμίως συνεργάζονται διαρκώς με τη Microsoft, τη Salesforce και πρωτοπόρες startups, δοκιμάζοντας νέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που θα επιφέρουν πρόσθετη τεχνογνωσία σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

Στόχος ένας πιο ανταγωνιστικός όμιλος Adecco

Η πρόσφατη συνεργασία με τη Salesforce θα καταστήσει τον Όμιλο Adecco πιο ανταγωνιστικό, αξιοποιώντας υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης και cloud για την καλύτερη υποστήριξη πελατών και υποψηφίων και τη δημιουργία ενός οργανισμού που είναι ο αδιαφιλονίκητης πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην αγορά εργασίας.

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, VP Adecco Group, Country Head of Greece & Bulgaria δήλωσε: «Στον Όμιλο Adecco εργαζόμαστε αδιάκοπα για να συνδέσουμε τα μοναδικά εργαλεία που μας προσφέρει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση με τον ανθρώπινο παράγοντα, ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού. Πιστεύουμε ότι αυτοί οι δύο κόσμοι είναι αλληλένδετοι και όχι ανταγωνιστικοί μεταξύ τους. Ενσωματώνοντας την Τεχνητή Νοημοσύνη στις υπηρεσίες μας θα μπορούμε όχι απλά να ανταποκριθούμε στο μέλλον της εργασίας, αλλά και να το διαμορφώσουμε προς όφελος των συνεργατών μας και των υποψηφίων».

Ο Όμιλος Adecco, σημειώνεται, πως αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς εύρεσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στον κόσμο. Στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2000 και διαθέτει δίκτυο υποκαταστημάτων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη καλύπτοντας πανελλαδικά τις ανάγκες των εταιρειώνπελατών και χιλιάδων υποψηφίων.



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο