13.9 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 06:26
ESPA
ΑρχικήMEDIAΑδιανόητος διάλογος στην "Super Κατερίνα": "Μη σου πω..."

Αδιανόητος διάλογος στην “Super Κατερίνα”: “Μη σου πω…”

Το πρωί της Παρασκευής στην “Super Κατερίνα“, μετά την προβολή ενός αποσπάσματος από το χθεσινό επεισόδιο του “Fame Story”, ο Ανδρέας Μικρούτσικος γέλασε με το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου, πυροδοτώντας μία αιχμηρή στιχομυθία.

“Γιατί γελάς, Ανδρέα; Ανδρέα, πες. Μπορεί να λέω και βλακείες, τι να πω; Το ξέρω ότι δεν γελάει με μένα. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει μαζί μου; Δεν με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί” παρατήρησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Σε νοιάζει αλλά δεν θέλεις να ακούσεις” σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια να του απαντά:

“Εγώ επειδή λέω την αλήθεια, θέλω να ακούω και την αλήθεια όσο σκληρή και να ‘ναι. Προτιμώ την αλήθεια από ένα καλογυαλισμένο ψέμα”.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό”

 

“Όλες οι εγκυκλοπαίδειες στη λέξη αυτοαναφορικός έχουν δίπλα τη φωτογραφία σου. Οπότε θέλεις να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;” της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Να μη σου πω καλύτερα σε ποια λέξη έχουν τη φωτογραφία σου… μπορεί να αρχίζει και από τ-ο-ξ” ανταπάντησε χαμογελώντας με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου, με τους δύο να συμφωνούν ότι δεν αστειεύονται.

Οι συνεργάτες της εκπομπής να προσπαθούν να «αποσυμπιέσουν» την ατμόσφαιρα.

“Τι ωραίο παιχνίδι κάνετε μεταξύ σας; Αν είχατε μικρότερη διαφορά ηλικίας, μπορεί να νόμιζα ότι είστε και… τσιμπημένοι” σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

Δείτε επίσης: Έξω φρενών ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Μικρούτσικο: “Να μην με ξαναπείς έτσι στην τηλεόραση”

 

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο