20.9 C
Almyros
9 Οκτωβρίου 2024 21:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΑφιέρωμα για τα τσιπουράδικα του Βόλου στο γαστρονομικό περιοδικό Saveur – Γιατί ξεχωρίζουν

Αφιέρωμα για τα τσιπουράδικα του Βόλου στο γαστρονομικό περιοδικό Saveur – Γιατί ξεχωρίζουν

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Βόλου βρίσκεται σε συνεργασία με τον συγγραφέα Derek Sandhaus και την φωτογράφο Christina Holmes για ένα αφιέρωμα στα τσιπουράδικα του Βόλου για το ψηφιακό κι έντυπο γαστρονομικό περιοδικό Saveur. Η γνωριμία τους με την παράδοση των τσιπουράδικων του Βόλου περιλαμβάνει επίσκεψη και γευσιγνωσία σε τσιπουράδικα του τόπου μας, ενημέρωση για το παρελθόν και την ιστορία τους και αποτύπωση στιγμών κι εικόνων από την εμπειρία του τσίπουρου.

Τα τσιπουράδικα του Βόλου, μια παράδοση χρόνων που έγινε αγαπημένη καθημερινή συνήθεια, θα παρουσιαστούν στον παγκόσμιο γαστρονομικό οδηγό μαγειρικής Saveur, https://www.saveur.com, στους επόμενους μήνες, δίνοντας την ευκαιρία να γίνουν γνωστά σε όλο τον κόσμο της γαστρονομίας κι όχι μόνο.

Η ανάδειξη της γαστρονομίας του προορισμού μας αποτελεί προτεραιότητα του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Βόλου, με τα τσιπουράδικα να είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γευστικά σημεία του γαστρονομικού προφίλ της περιοχής μας. Με δράσεις εξωστρέφειας και ενίσχυσης του τουρισμού εμπειρίας στόχος είναι ο τουρισμός της περιοχής μας να τονωθεί γαστρονομικά και ο ταξιδιώτης να έρθει πιο κοντά στην ποιότητα και στην παράδοση του τόπου μας.

Σε αυτή  προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας του τσίπουρου και των τσιπουράδικων του Βόλου συμμετέχει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας υποστηρίζοντας τη διαμονή των συνεργατών του περιοδικού και πολλοί επαγγελματίες της περιοχής μας.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο