18.1 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 00:23
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΑυτή είναι η Βολιώτισσα που πιλοτάρει F16 και δαμάζει τους αιθέρες –...

Αυτή είναι η Βολιώτισσα που πιλοτάρει F16 και δαμάζει τους αιθέρες – Δείτε βίντεο

Mία από τις δύο γυναίκες πιλότους F-16, οι οποίες υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία, η Νίκη Γκαραβέλη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, μίλησε η Νίκη Γκαραβέλη, και μίλησε για τη ζωή της στο cockpit και την αποδοχή εκ μέρους των αντρών συναδέλφων της.

Η Νίκη Γκαραβέλη, ήθελε να γίνει πιλότος από μικρή ηλικία, καθώς έβλεπε πιλότους και τους καμάρωνε. Όπως λέει έβλεπε και τον Τομ Κρουζ και ήθελε να γίνω πιλότος σε μαχητικό αεροσκάφος. Σύμφωνα με την ίδια οι πτήσεις με F-16 είναι «κάτι μοναδικό». Εκπαιδεύτηκε στην 111 πτέρυγα μάχης της Νέας Αγχιάλου.

Δύο συν μία γυναίκες στην Πολεμική Αεροπορία

Όπως αποκαλύπτει η Νίκη Γκαραβέλη, εκτός από την ίδια στον Βόλο, υπάρχει άλλη μία γυναίκα πιλότος F-16 στην Ελλάδα, στη Λάρισα «και μια που εκπαιδεύεται στον ΣΜΕΤ».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για αν υπάρχει κάποια αρνητική συμπεριφορά από τους συναδέλφους της η Νίκη Γκαραβέλη λέει πως δεν έχει παρατηρήσει κάτι ενώ σημείωσε ότι «παλιά υπήρχε μια καχυποψία αλλά τώρα υπάρχει ισότητα και έχω γίνει αποδεκτή».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ν. Γκαραβέλη (πιλότος F-16): «Έχω γίνει αποδεκτή από τους άντρες και με βλέπουν σαν συνάδελφό τους»”,”description”:”Η Νίκη Γκαραβέλη, μία από τις δύο γυναίκες πιλότους F-16 στην Ελλάδα μιλάει στους «Πρωταγωνιστές».”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8xMS8yMy8yMS8yOV8zMV82NTVmYzQzYmJlYTUyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M2S”,”uploadDate”:”2023-11-24T00:15:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cx6ibzq4ltyh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο