26.2 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 15:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΑυτοί είναι οι Βολιώτες των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού – Πότε αγωνίζονται

Αυτοί είναι οι Βολιώτες των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού – Πότε αγωνίζονται

Η Εθνική πόλο ανδρών αρχίζει την πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με την αναμέτρηση απέναντι στη Ρουμανία (22:05).

Η ομάδα του Βολιώτη προπονητή Θοδωρή Βλάχου μετά το ιστορικό αργυρό μετάλλιο στο Τόκιο, θέλει να ανέβει στο βάθρο και στο Παρίσι και ψάχνει την καλύτερη δυνατή αρχή, στην πρεμιέρα κόντρα στους Ρουμάνους.

Η «γαλανόλευκη» που είναι μακράν του δεύτερου, το πλέον συνεπές εθνικό συγκρότημα σε Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς συμμετέχει σε 12ο σερί ολυμπιακό τουρνουά, το 2021 κατέγραψε τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, με το αργυρό μετάλλιο στο Τόκιο.

Στο Παρίσι θέλει εκ νέου μεγάλη διάκριση, συμμετέχοντας στον Α’ όμιλο μαζί με Κροατία, Ιταλία, Ρουμανία, ΗΠΑ και Μαυροβούνιο, στοχεύοντας σε μία εκ των 4 πρώτων θέσεων για να συνεχίσει στα προημιτελικά.

Αρχή ην η μονομαχία με τη Ρουμανία όπου η Ελλάδα καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να μπει με το δεξί στο τουρνουά.

Ο Παπακωνσταντίνου στην Κωπηλασία

Στην ιστιοπλοΐα και τη επιτραπέζια αντισφαίριση θα δούμε Έλληνες αθλητές σήμερα Κυριακή, ενώ θα έχουμε συμμετοχές στην κωπηλασία. Αναλυτικά, σήμερα Κυριακή η Χριστίνα Μπούρμπου μαζί με την Ευαγγελία Αναστασιάδου θα αγωνιστούν στη δίκωπο, η Ζωή Φίτσιου με την Μιλένα Κοντού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και ο Αλμυριώτης Αντώνης Παπακωνσταντίνου με τον Πέτρο Γκαϊδατζή στο διπλό σκιφ ελαφρών ελαφρών

Στραβοπάτημα για τη Μαρία Πάτρα

Η Βολιώτισσα Μαρία Πάτρα γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 1998 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες αμυντικούς στην Ευρώπη, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών, ενώ αυτή τη στιγμή συμμετέχει στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στην επαγγελματική της καριέρα έχει φορέσει το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, γνωρίζοντας σημαντικές επιτυχίες, ενώ υπηρετώντας τα εθνικά χρώματα βρίσκεται σταθερά στα μεγάλα ραντεβού, έχοντας αποκτήσει σπουδαία εμπειρία από τις κορυφαίες διοργανώσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Μάλιστα, έχει κατακτήσει τρία μετάλλια με την Εθνική γυναικών σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το 2018, το 2022 και το 2024.

Η Εθνική Πόλο Γυναικών δεν τα κατάφερε χθες στην δύσκολη πρεμιέρα με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ηττήθηκε με 15-6, στην επιστροφή της μετά από 16 χρόνια στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Η Εθνική Πόλο Γυναικών είχε εξ αρχής δύσκολο έργο με αντίπαλο τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ηττήθηκε με 15-6 από τις Αμερικανίδες στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής. Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα είναι η Ισπανία (31/7, 21:05).

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο