26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 13:24
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΑυξημένα μέτρα της τροχαίας στην Θεσσαλία για τις γιορτές του Πάσχα

Αυξημένα μέτρα της τροχαίας στην Θεσσαλία για τις γιορτές του Πάσχα

Aυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας, λαμβάνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, προκειμένου να εξασφαλιστούν συνθήκες ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ενδεικτικά, τα μέτρα περιλαμβάνουν τροχονομικούς ελέγχους, εστιάζοντας, μεταξύ άλλων, στη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων (όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, μη χρήση ζώνης ασφαλείας – προστατευτικού κράνους κ.α.), καθώς και αστυνόμευση τόσο εντός των πόλεων όσο και στις εισόδους – εξόδους αυτών, σε σταθμούς διοδίων, σε χώρους επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών, κ.ά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων. Σημειώνεται τέλος ότι ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο