15.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 09:19
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑAgroThessaly: Άνοιξε τις πύλες η 13η Πανελλήνια Έκθεση γεωργίας και κτηνοτροφίας στη...

AgroThessaly: Άνοιξε τις πύλες η 13η Πανελλήνια Έκθεση γεωργίας και κτηνοτροφίας στη Λάρισα

Η καρδιά του Αγροτικού Τομέα και της Κτηνοτροφίας θα χτυπά τις επόμενες ημέρες στη Λάρισα και στη 13η πανελλήνια Έκθεση Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, «Agrothessaly», εκεί όπου αγρότες και κτηνοτρόφοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες τεχνολογίες, αναφορικά με τον τομέα τους.

Μετά από αναβολή λίγων ημερών, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, η έκθεση άνοιξε σήμερα τις πύλες της και το παρών θα δώσουν 766 εκθέτες από 34 χώρες.

H Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, Agrothessaly, είναι μία περιφερειακή εκθεσιακή οργάνωση με πανελλαδική εμβέλεια, η οποία προέρχεται από τη στρατηγική συνεργασία της ΔΕΘ-HELEXPO και του Δήμου Λαρισαίων.

Στόχος της είναι να προβάλει τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας αγροτο-κτηνοτροφικής παραγωγής, να ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες και να δημιουργήσει, στην πιο αναπτυγμένη αγροτική περιοχή της χώρας, ένα σημαντικό σημείο δικτύωσης για εγχώριες και διεθνείς εμπορικές επαφές.

Φιλοξενεί ενδιαφέρουσες ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις για την αγροτική επιχειρηματικότητα, οι οποίες οργανώνονται από φορείς του πρωτογενούς τομέα, αλλά και από εκπαιδευτικά ιδρύματα – προεξέχοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – που προσελκύουν το ενδιαφέρον επαγγελματιών του κλάδου και του απλού κοινού, τόσο από την τοπική όσο και από την πανελλαδική αγορά.

Η Agrothessaly διαρκεί μέχρι τις 12 Μαρτίου και λειτουργεί στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο