25.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 17:37
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑμανατίδης: «Αξίζει και αυτή η ομάδα της Θεσσαλίας να ανέβει στη Super...

Αμανατίδης: «Αξίζει και αυτή η ομάδα της Θεσσαλίας να ανέβει στη Super League» (video)

 

Ο τεχνικός της Αναγέννησης στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη του αγώνα, τόνισε πως αγωνιστικά μπορούσε η ομάδα του να ανέβει κατηγορία. 

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 0:0, στο “Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας” κόντρα στην Αναγέννηση. Με αυτόν τρόπο κατέκτησε μαθηματικά την πρώτη θέση του βορείου ομίλου και επιστρέφει στη Super League.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Θεσσαλών αρχικά συνεχάρη την ομάδα του Πανσερραϊκού για το επίτευγμά της και τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.//Γ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Περικλής Αμανατίδης:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Π. Αμανατίδης: «Αξίζει και αυτή η ομάδα της Θεσσαλίας να ανέβει στη Super League»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά την λευκή ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNS8xMy8xNS8wM180Ml82NDVmYTZjZWMzNmFkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M14S”,”uploadDate”:”2023-05-13T15:04:43.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddsw24mjiz0dbso&playlistId=v-csl8kbrvhg8h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο