15.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 05:12
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑμφίρροπες αναμετρήσεις στους “8” με ελληνικό ενδιαφέρον

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στους “8” με ελληνικό ενδιαφέρον

 

Δυνατές αναμετρήσεις με… ευρωπαϊκό ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα (13/4), καθώς διεξάγονται τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League.

Τέσσερα σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει ο πρώτος γύρος των προημιτελικών στο Europa Conference League, που έχει και… ελληνικό ενδιαφέρον.

Η Άλκμααρ των Ελλήνων κοντράρεται στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ. Η ομάδα των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου απέκλεισε στους “16” τη Λάτσιο και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να πάει όσο ψηλότερα γίνεται στη διοργάνωση. Αντίθετα, οι Βέλγοι θέλουν μία ευρωπαϊκή διάκριση μετά από αρκετά χρόνια.

Η Γουέστ Χαμ, που είναι 14η στην Premier League και “μάχεται” για την παραμονή, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γάνδη. Τα “σφυριά” διανύουν μία κακή σεζόν στην Αγγλία και θέλουν την ευρωπαϊκή διάκριση για να… σώσουν την χρονιά. Στόχος είναι αρχικά η πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά και η κατάκτηση του θεσμού, που θα τους εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο επόμενο Europa League.

Το πιο δύσκολο τεστ μέχρι στιγμής… περιμένει την άμυνα της Λεχ Πόζναν. Οι Πολωνοί θα χρειαστεί να σταθούν ξανά στο ύψος τους, όταν θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα. Τέλος, η Βασιλεία υποδέχεται τη Νις, που από τη μέρα που ο Ντιντιέ Ντιγκάρ ανέλαβε διαδεχόμενος τον Λουσιέν Φαβρ τον Ιανουάριο μοιάζει με άλλη ομάδα, αρκετά βελτιωμένη.

Το πρόγραμμα:

Προημιτελικοί – Πρώτοι αγώνες

Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου

19:45 Γάνδη – Γουέστ Χαμ
22:00 Λεχ Πόζναν – Φιορεντίνα
22:00 Άντερλεχτ – Άλκμααρ
22:00 Βασιλεία – Νις

*Οι ρεβάνς θα γίνουν την Πέμπτη 20 Απριλίου.

Ημιτελικοί (11 και 18 Μαΐου)

  • Λεχ Πόζναν ή Φιορεντίνα – Βασιλεία ή Νις
  • Γάνδη ή Γουέστ Χαμ – Άντερλεχτ ή Άλκμααρ

*Ο τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στην Πράγα.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο