16.7 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 09:29
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑνανεώνει και δεν… κουνάει από τη Μαδρίτη ο Μιλιτάο

Ανανεώνει και δεν… κουνάει από τη Μαδρίτη ο Μιλιτάο

 

Ο Βραζιλιάνος στόπερ θα αποτελέσει τον τελευταίο παίκτη στη μακρά λίστα ανανεώσεων που έχει σημειώσει τους τελευταίους μήνες η Ρεάλ, καθώς μόνο τα τυπικά φαίνεται να έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η νέα συμφωνία που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028. 

Η “Βασίλισσα” θέλει να δεσμεύσει τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Μετά τους Βινίσιους και Ροντρίγκο, οι Μαδριλένοι πάνε για το 3/3 με τις ανανεώσεις Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, καθώς ο Έντερ Μιλιτάο παίρνει τον ίδιο δρόμο.

Μπορεί να τραυματίστηκε σοβαρά με ρήξη χιαστού στις αρχές της σεζόν, αλλά η διοίκηση της Ρεάλ αποφάσισε να τον στηρίξει κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για πάνω από 4,5 χρόνια ακόμα.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν… εύκολος και αποδέχθηκε τους όρους που του προσφέρθηκαν πέρυσι και πλέον έχουν απομείνει μόνο οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Μάλιστα, είναι τόσο σίγουρος για την παρουσία του στη Μαδρίτη που δέχθηκε στο συμβόλαιό του να μπει ρήτρα… ανέγγιχτη, καθώς θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μετά τον Μιλιτάο θα ακολουθήσουν οι ανανεώσεις των Εντουαρντό Καμαβινγκά και Φεντερίκο Βαλβέρδε οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά για νέο συμβόλαιο με τους “μερένγκες”.//ΓΑ



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο