27.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 15:19
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑ«Άναψαν κόκκινο» σε LNG και ΑΓΕΤ φορείς και Περιφέρεια Θεσσαλίας – Ειδική...

«Άναψαν κόκκινο» σε LNG και ΑΓΕΤ φορείς και Περιφέρεια Θεσσαλίας – Ειδική συνεδρίαση στον Βόλο [εικόνες]

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας στο Συνεδριακό κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος, στα Μελισσάτικα.

Δυο είναι τα βασικά θέματα που απασχολούν την συνεδρίαση. Η επένδυση του τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου στον Παγασητικό και η χωροθέτηση αυτής, και το θέμα που αφορά στην ανάπτυξη επιχειρηματικού πάρκου εντός της ΑΓΕΤ.

Εκπρόσωποι και φορείς σωματείων και περιβαλλοντικών συλλόγων της Μαγνησίας εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση τους στην επιχειρούμενη επέκταση και δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου εντός της ΑΓΕΤ.

Aναφορικά με τη δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου εντός του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας τόνισε ότι δεν έχει η εταιρεία τις απαραίτητες εγκρίσεις και ότι καταστρατηγείται το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Βόλου. Έστρεψε δε, τα βέλη του στον τέως περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για την υπηρεσιακή εισήγηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας επί διοίκησης του που ήταν θετική και την υπέγραφε ο ίδιος ο κ Αγοραστός.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο