26.5 C
Almyros
6 Οκτωβρίου 2024 14:26
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ“Ανάσα” για την Αλαβές στο 80′

“Ανάσα” για την Αλαβές στο 80′

 

Η ομάδα του Γκαρθία πήρε την πρώτη της νίκη (1-0) μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και ανέβηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Στον “πάτο” της βαθμολογίας η Αλμερία, χωρίς νίκη μέχρι στιγμής σε 12 αγωνιστικές.

Ο Αγώνας

Η πρώτη φάση έγινε στο τρίτο λεπτό με την κεφαλιά του Κίκε Γκαρθία να περνάει αρκετά άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπλάνκο στο 20′. Η πρώτη απειλή της Αλμερία ήρθε στο 26′ με τον Ραμαζάνι, αλλά η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο. Η Αλαβές είχε δύο μαζεμένες φάσεις στο δίλεπτο 28′ με 30′ στο οποίο απείλησε τρεις φορές. Γκαρθία, Μπλάνκο και Ριόχα επιχείρησαν να σκοράρουν, με αυτή του τρίτου να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Μαξιμιάνο. Άλλη μια φάση σημειώθηκε στο 42′ με το σουτ Μπλάνκο από το ύψος της περιοχής, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε με υπερένταση. Δύο λεπτά αργότερα χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου για την Αλαβές, όταν ο Χάγκι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γκαρθία στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη σημαντική τελική πραγματοποιήθηκε στο 60′, με σουτ του Γκαρθία μέσα από την περιοχή να καταλήγει κόρνερ, μετά την απόκρουση του Μαξιμιάνο. Στο 73′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν άλλο ένα πέναλτι για χέρι του Τσούμι, αλλά μετά από εξέταση του VAR δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι. Η Αλαβές βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 80′, με τον Σέντλαρ να σκοράρει μέσα από την περιοχή (1-0). Στη συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει το προβάδισμα, με την Αλμερία να μην μπορεί να απειλήσει και να μένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της La Liga:

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Οσασούνα – Χιρόνα 2-4
Ρεάλ Μπέτις – Μαγιόρκα 2-0
Θέλτα – Σεβίλλη 1-1
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 0-1

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Αλαβές – Αλμερία 1-0
17:15 Βαλένθια – Γρανάδα
19:30 Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

22:00 Χετάφε – Κάντιθ

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της La Ligaεδώ.//ΣΠ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο