11.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 08:32
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑγγλία (2η αγωνιστική): Ματσάρες σε Λονδίνο και Μάντσεστερ

Αγγλία (2η αγωνιστική): Ματσάρες σε Λονδίνο και Μάντσεστερ

 

Οι αναμετρήσεις Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ, ξεχωρίζουν από το αποψινό πρόγραμμα της Premier League. Εντός έδρας με Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ. 

Με θεματικό τρόπο ξεκίνησε η δεύτερη στροφή στο αγγλικό πρωτάθλημα, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να επικρατεί με 2:1 της Σέφιλντ με γκολ στις καθυστερήσεις. Σήμερα, διεξάγονται έξι αναμετρήσεις. Στις 17:00, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπόρνμουθ και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, πήραν ένα βαθμό στην πρεμιέρα κόντρα στην Γουέστ Χαμ, αλλά τώρα η αποστολή τους είναι δύσκολη.

Η Γουλβς, ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έδειξε αρετές. Εύκολα θα μπορούσε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το “Θέατρο των Ονείρων”. Οι “λύκοι” αντιμετωπίζουν την Μπράιτον, η οποία εκκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα, με 4:1 απέναντι στη Λούτον. Την ίδια ώρα, η Φούλαμ φιλοξενεί την Μπρέντφορντ. Οι Λονδρέζοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη μέσα στο Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον. Από την άλλη, ισόπαλη με 2:2 κόντρα στην Τότεναμ ήρθε η Μπρέντφορντ.

Στις 19:30 η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου παρουσίασε αρετές κόντρα στην Μπρέντφορντ, αλλά δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα (2:2). Από την άλλη, οι “κόκκινοι διάβολοι” επικράτησαν της Γουλβς με 1:0, σε ένα παιχνίδι όμως που μπορούσαν εύκολα και να χάσουν, αφού οι “λύκοι” σπατάλησαν 23 ευκαιρίες!

Τέλος, στις 22:00, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Νιούκαστλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, πανηγύρισε την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στον Πειραιά, νικώντας στα πέναλτι της Σεβίλλη. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε ιδανικά, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπέρνλι με 3:0. Από την άλλη, η Νιούκαστλ, προέρχεται από εκκωφαντική νίκη με 5:1 κόντρα στην Βίλα και δείχνει πως και φέτος στόχος της είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Premier League:

Παρασκευή 18 Αυγούστου

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2:1

Σάββατο 19 Αυγούστου

17:00 Γουλβς – Μπράιτον
17:00 Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ
17:00 Φούλαμ – Μπρέντφορντ
19:30 Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ
Λούτον – Μπέρνλι ΑΝΑΒΟΛΗ

Κυριακή 20 Αυγούστου

16:00 Άστον Βίλα – Έβερτον
18:30 Γουέστ Χαμ – Τσέλσι

Δευτέρα 21 Αυγούστου 

22:00 Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο