18.1 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 01:17
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΑνήλικος συνελήφθη για 2η φορά σε λίγες ημέρες, για επιθέσεις κατά ηλικιωμένων...

Ανήλικος συνελήφθη για 2η φορά σε λίγες ημέρες, για επιθέσεις κατά ηλικιωμένων γυναικών και αφαίρεση αλυσίδων

Αμεσα συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς Aμεσης Δράσης στη Λάρισα, τρεις Ελληνες εκ των οποίων οι δυο ανήλικοι που κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στη πόλη της Λάρισας,. Μάλιστα ένας εκ των ανηλίκων, συλλαμβάνεται για τον ίδιοι ακριβώς λόγο (επιθέσεις κατά ηλικιωμένων γυναικών για αφαίρεση αλυσίδων) μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.  

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χθες το πρωί ένας από τους ανήλικους δράστες προσέγγισε αιφνιδιαστικά ηλικιωμένη γυναίκα και με βίαιο τρόπο, τράβηξε από τον λαιμό της χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

Μετά την άμεση κινητοποίηση και τις αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκαν ο προαναφερόμενος δράστης και οι δυο συνεργοί του. Μάλιστα από τους αστυνομικούς βρέθηκαν, καθ’ υπόδειξη του πρώτου ανήλικου δράστη, βρέθηκαν η αλυσίδα και ο σταυρός και τα επεστράφησαν στη γυναίκα.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες της ΕΡΤ Λάρισας και του ertnews.gr, ο ένας εκ των δυο ανηλίκων που συνελήφθησαν χθες, έχει εμπλοκή σε πανομοιότυπα περιστατικά, που σημειώθηκαν, πριν λίγες ημέρες και ακριβέστερα στις 11 Ιουνίου και πάλι στην πόλη της Λάρισας, για τα οποία είχαν πραγματοποιηθεί συλλήψεις δυο ανηλίκων.

Και σε εκείνες τις περιπτώσεις, ένας ανήλικος αφαίρεσε από δυο γυναίκες αλυσίδες, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του συνεργού του.  Και τότε η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών ήταν άμεση με τους δράστες να συλλαμβάνονται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο