20.6 C
Almyros
6 Οκτωβρίου 2024 19:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΑπίστευτο! Η Σκορδά ειρωνεύτηκε τον Αλαφούζο στον αέρα του ΣΚΑΙ για τη...

Απίστευτο! Η Σκορδά ειρωνεύτηκε τον Αλαφούζο στον αέρα του ΣΚΑΙ για τη βοήθεια του στον πλημμυρισμένο Βόλο [βίντεο]

Νέα γκάφα από την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, είχε καλεσμένη στο πλατώ υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την παράταξη του Ν. Παπαπέτρου, στον Δήμο Βόλου, η οποία απέτυχε να εκλεγεί.

Πρόκειται για την Φαίη Τζανετουλάκου, η οποία προπαγάνδιζε χωρίς κανέναν αντίλογο, το αφήγημα της παράταξης της, το οποίο κρίθηκε προ ημερών και ηττήθηκε παταγωδώς από τον πρώτο κιόλας γύρο των δημοτικών εκλογών.

Η πρόσκληση στην εκπομπή έγινε με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες ο Δήμαρχος Βόλου στην οποία ευχαρίστησε προσωπικούς του φίλους, επιχειρηματίες για την προσφορά τους στον πλημμυρισμένο Βόλο, μετά από τις φυσικές καταστροφές του Σεπτεμβρίου. Μάλιστα αναφέρθηκε προσωπικά στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και φυσικά στον Γιάννη Αλαφούζο!

Αναφορικά με τον τελευταίο, που τυγχάνει να είναι και ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, από τον όποιον μεταδίδεται η εκπομπή Fays Time, η κ. Σκορδά είπε:
«Αν οι οικογένειες των ανθρώπων που είναι φίλοι με τον κύριο Μπέο είναι τόσο χαρούμενοι και περήφανοι συγχαρητήρια» με ειρωνικό ύφος, κλείνοντας τη συζήτηση.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Φ. Τζανετουλάκου: «Ο Α. Μπέος εμάς τους ακαδημαϊκούς μάς αποκαλεί ρόμπες γιατί φοράμε τηβέννους»”,”description”:”Η Φαίη Τζανετουλάκου, δρ. Ιστορίας της Τέχνης διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας απαντά για την επίθεση που δέχτηκε από τον Αχιλλέα Μπέο.”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMy8xMC8zMS8xMC81NF80OF82NTQwZGNmODI2ZDE2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M3S”,”uploadDate”:”2023-10-31T10:56:44.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cwmkgrfytw4x”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο