27.7 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 15:25
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑποφασισμένος για το μπρέικ στην Πόλη!

Αποφασισμένος για το μπρέικ στην Πόλη!

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, για το Game 3 της σειράς των playoffs και θα αναζητήσει τη νίκη που θα επαναφέρει τη σειρά στο ΣΕΦ και θα τον φέρει πιο κοντά στο να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Η ήττα του Ολυμπιακού με 82-78 στο ΣΕΦ, του στέρησε προς το παρόν το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι απφοασισμένη για να το πάρει πίσω. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν (20:45) τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ψάχνοντας τουλάχιστον ένα διπλό στα επόμενα δύο ματς της σειράς, είτε για να επαναφέρουν τη σειρά στο ΣΕΦ, είτε για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο του Final 4.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε είχε καλά νέα, καθώς οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα άρχισαν προπονήσεις με την ομάδα τους. Η συμμετοχή τους στο Game 3, πάντως, κρίνεται αμφίβολη.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει (20:00) τη Ζαλγκίρις, με στόχο να “καθαρίσει” τη σειρά και να… παραμείνει στο Κάουνας για το Final 4 της Euroleague. Οι Καταλανοί προηγούνται με 2-0 στη σειρά των playoffs και χρειάζονται ακόμη μία νίκη για να προκριθούν, ενώ η λιθουανική ομάδα θα προσπαθήσει να μειώσει αρχικά τη σειρά και εν συνεχεία να ισοφαρίσει, ελπίζοντας στην πρόκριση.//Τ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο