24.6 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 01:15
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΑποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο Ορφανοτροφείο Βόλου – Δείτε εικόνες

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο Ορφανοτροφείο Βόλου – Δείτε εικόνες

Μετά την σημαντική καταστροφή που υπέστη η Θεσσαλία, ο ημιυπόγειος χώρος που φιλοξενούσε τον ηλεκτρονομηχανικό εξοπλισμό μας, καταστράφηκε ολοκληρωτικά. 

Η αναστήλωση της ζημιάς έγινε δυνατή χάρη στην αμέριστη συνδρομή της κεντρικής οργάνωσης AHEPA HELLAS DISTRICT 25, η οποία ήταν ο κύριος χρηματοδότης του έργου, και των τμημάτων HJ-48 RIGAS FERAIOS VELESTINO και HJ-45 SAINT NICOLAS, καθώς και των εταιρειών E POWER Ντούρος – Αρώνη και ECOLOGYTECH BY MARGARITIS STELIOS.

Επιπρόσθετα, θέλουμε να επισημάνουμε την πολύτιμη συμβολή της μελέτης που εκπονήθηκε από το Τεχνικό Γραφείο Στέλιος Μαργαρίτης, του οποίου η ειδίκευση και αφοσίωση στο έργο μας έχει αποδειχθεί ανεκτίμητη.

Το εγχείρημα αυτό είναι αφιερωμένο στη φροντίδα των παιδιών μας και στην ενίσχυση του αξιοπρεπούς τρόπου ζωής τους. Τα χαμόγελά τους είναι η δύναμη που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το ιερό αυτό έργο. Για εμάς, τέτοιες κινήσεις είναι εξαιρετικά πολύτιμες.

Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς όλους τους συνεργάτες και χορηγούς μας και τους ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο νέο έτος.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο