24.6 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 11:16
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΑυλαία για τις δράσεις της Κίνησης Πολιτών “Λάρισα η Πόλη μου”

Αυλαία για τις δράσεις της Κίνησης Πολιτών “Λάρισα η Πόλη μου”

Με έναν περίπατο – μνημόσυνο στον ευεργέτη της πόλης αρχίατρο, Δημήτρη Παλιούρα, και μ’ ένα απολογισμό δράσεων έκλεισε τη φετινή σεζόν η Κίνηση Πολιτών «Λάρισα η πόλη μου».

Ο Δεσιμόνας Νικόλαος, Θωρακοχειρουργός, Π.Γ.Ν. Λάρισας, μίλησε συνοπτικά για το έργο του κοινωνικά ευαίσθητου στρατιωτικού γιατρού, ενώ κάτοικος συνοικίας Αγ. Αθανασίου, Κική Παρασκευαίδου – Καψιμάλη, μίλησε για την ιστορία μιας από τις σημαντικότερες παρακαταθήκες του, το Πάρκο Αγ. Αντωνίου. Για το πάρκο μίλησαν και άλλα μέλη της Κίνησης που έχουν μνήμες από την περιοχή.

Το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης Γιώργος Τράντας έκανε ακολούθως τον απολογισμό δράσεων της περιόδου. Επίσης, η Κίνηση «Λάρισα η πόλη μου» συμμετείχε ενεργά στη γέννηση και υλοποίηση του έτους «Φιλόλαου Τλούπα», αιτηθήκε χωρίς απάντηση τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης για τον Αλέξανδρο Φλέμιγκ και συνυπόγραψε επιστολή προς τον Δήμαρχο Λαρισαίων για ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διάσωση του Πύργου Χαροκόπου. Τα μέλη της Κίνησης πρόσθεσαν στην τελευταία συνάντηση της εαρινής περιόδου ιδέες και προτάσεις για τη νέα σεζόν.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο