26.8 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 17:04
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑυλωνίτης στο ertsports.gr: «Πλατεία, Νέα Σμύρνη, γήπεδο και οικογένεια…» (video)

Αυλωνίτης στο ertsports.gr: «Πλατεία, Νέα Σμύρνη, γήπεδο και οικογένεια…» (video)

Από το Αιγάλεω και την Καβάλα στον Πανιώνιο και το άλμα στον Ολυμπιακό. Η εμπειρία του εξωτερικού (Στουρμ Γκρατς, Χαρτς), η επιστροφή στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, το νέο εκτός συνόρων ποδοσφαιρικό ταξίδι (Άσκολι), η Κύπρος (Απόλλων Λεμεσού) και ξανά Ελλάδα, αυτή τη φορά για τον Πανσερραϊκό.

Στα 34 του πλέον, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε εκεί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Στον Πανιώνιο. Πιο ώριμος από ποτέ, γύρισε στον “Ιστορικό” με στόχο να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του ώστε να επιστρέψει η ομάδα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

(INTIME)

O Πανιώνιος παρουσίασε την Τετάρτη (18/09), σε μία λαμπρή τελετή, την ομάδα που θα παλέψει για την επιστροφή των “κυανέρυθρων” στη Super League και το ertsports.gr ήταν εκεί και μίλησε με τον Τάσο Αυλωνίτη. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός προσπάθησε να εξηγήσει τι είναι αυτό που κάνει τον Πανιώνιο τόσο ξεχωριστό, αναφέρθηκε στον λόγο της επιστροφής του στον “Ιστορικό” και τόνισε πως αργά ή γρήγορα ο “Ιστορικός” θα επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Αυλωνίτης στο ertsports.gr:

Για τους λόγους επιστροφής του στον Πανιώνιο: «Γνωρίζω τον Πανιώνιο, εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και όταν με πήρανε τηλέφωνο από τη διοίκηση για να κάνουν ραντεβού μαζί μου είπα από την πρώτη στιγμή “ναι σίγουρα”. Παρότι δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να ήμουνα στην Α’ Εθνική, αλλά από την στιγμή που ο Πανιώνιος μου χτύπησε την πόρτα δεν υπήρχε περίπτωση να μην ακούσω έστω το σχέδιο και το πλάνο που είχε η ομάδα. Αυτή τη στιγμή θέλω να είμαι κι εγώ μέλος της ομάδας που θέλει να χτίσει ώστε να επανέλθει στην Α’ Εθνική κι ελπίζω να γίνει πολύ σύντομα».

Για το τι είναι αυτό που κάνει τον Πανιώνιο τόσο ξεχωριστό: «Να το εκφράσω δεν ξέρω. Νομίζω κι άλλα παιδιά το έχουνε πει αυτό, ότι δεν εκφράζεται. Φοράς τη φανέλα, γίνεσαι ένα με τον κόσμο, Πλατεία, Νέα Σμύρνη, γήπεδο και οικογένεια. Τα αποδυτήρια είναι μια οικογένεια, όπως τα άφησα έτσι είναι ακόμα. Δένεσαι, εκτιμάς αυτό που σου δίνει, γιατί πραγματικά ο Πανιώνιος μας έδωσε πάρα πολλά, σε όλους τους ποδοσφαιριστές που κάναμε το βήμα παραπάνω και επανέρχεσαι για να πεις ένα ευχαριστώ στην ομάδα αυτή».

Για το αν η άνοδος με τον Πανιώνιο μπορεί να συγκριθεί με κάθε άλλη επιτυχία στην καριέρα του: «Μπορεί να είναι και παραπάνω, ηθικά, γιατί οι μεγάλοι τίτλοι μένουν. Αλλά ηθικά ίσως να είναι ένας τίτλος που να σημαίνει ακόμη περισσότερα γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να επανέλθει και όταν μπαίνει το “πρέπει” στην εξίσωση τότε μπαίνει και το αγωνιστικό, το ηθικό, το ψυχολογικό που πρέπει κι εσύ να βγάλεις το κάτι παραπάνω για να μπορέσεις να δώσεις αυτή την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να επανέλθει. Δεν είναι εύκολος στόχος, είναι μια κατηγορία δύσκολη, όμως αργά ή γρήγορα νομίζω ότι θα φτάσει εκεί που αξίζει ο Πανιώνιος».

Μετά από μία τετραετία στην Γ’ Εθνική ο Πανιώνιος επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Οι “κυανέρυθροι” θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν τη χρονιά με νίκη κόντρα στον Αστέρα Β’ στην Τρίπολη (23/09, 17:30), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Super League 2.//

The post Αυλωνίτης στο ertsports.gr: «Πλατεία, Νέα Σμύρνη, γήπεδο και οικογένεια…» (video) appeared first on www.ertsports.gr.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο