18.3 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 23:27
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑζάρ: «Ο Βασιλιάς Φίλιππος με πήρε τηλέφωνο για να επιστρέψω στην Εθνική»

Αζάρ: «Ο Βασιλιάς Φίλιππος με πήρε τηλέφωνο για να επιστρέψω στην Εθνική»

 

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, σε συνέντευξή του αποκάλυψε την κρούση που δέχτηκε για να επιστρέψει στους “κόκκινους διαβόλους” μετά την απόφασή του να αποχωρήσει.

Ο Εντέν Αζάρ, υποστηρίζει πως δέχθηκε τηλέφωνο από τον Βασιλιά του Βελγίου Φίλιππου, προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.
Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από την Εθνική, μετά τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ του Κατάρ. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βελγίου RTBF, ο Βασιλιάς Φίλιππος, τον κάλεσε για να τον πείσει να επιστρέψει σ’ αυτή με τον ίδιο να απαντά πως έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Παράλληλα, αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από τους “κόκκινους διαβόλους”, τονίζοντας πως το σκεφτόταν από το καλοκαίρι του 2021, όταν ολοκλήρωσε το Euro.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ναι με πήρε τηλέφωνο ο Βασιλιας Φίλιππος, αλλά τα όσα συζητήσαμε προτιμώ να μείνουν μεταξύ μας. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ αλλά αυτή τη στιγμή έχω άλλες προτεραιότητες, όπως να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδία μου και δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω αυτή την απόφαση»

Για τους λόγους της απόσυρσης του: «Επαναλαμβάνω πως υπήρχε στο μυαλό μου από το καλοκαίρι του 2021 και τα τελικά του Euro. Σε εκείνο το διάστημα είχα δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και λόγω ενός τραυματισμού είχα χάσει τον προημιτελικό απέναντι στην Ιταλία, αυτό με πλήγωσε πάρα πολύ, αλλά αυτή δεν είναι η αποκλειστική αιτία. Ο συμπαίκτης μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, είχε αποσυρθεί πριν από δύο χρόνια από την Εθνική Γερμανίας και σε μεταξύ μας συζητήσεις μου έλεγε πως στο χρονικό διάστημα που οι υπόλοιποι έχουν υποχρεώσεις με τις πατρίδες τους, εκείνος περνάει χρόνο με τα παιδιά του».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο