26.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 15:26
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑBasket League (5η αγωνιστική): Η αυλαία… πέφτει στο ΟΑΚΑ

Basket League (5η αγωνιστική): Η αυλαία… πέφτει στο ΟΑΚΑ

 

Η 5η αγωνιστική της Basket League θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (06/11, 20:15, ΕΡΤ3) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί ο Παναθηναϊκός, η μοναδική πια αήττητη ομάδα του Πρωταθλήματος, θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα που προέρχεται από τρεις σερί ήττες.

Το “τριφύλλι” προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού στο πρώτο “αιώνιο” ντέρμπι του φετινού Πρωταθλήματος, με την οποία βρέθηκε στο 4-0. Αν νικήσει και τους Πατρινούς, θα κάνει το 5/5 στην αρχή της σεζόν για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Στις 31 παρουσίες του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, οι “πράσινοι” δεν έχασαν σε κάποιο από τα πέντε πρώτα παιχνίδια τους συνολικά στις 13.

Για τον Απόλλωνα αρχίζει η μετά-Βετούλα εποχή. Ο Έλληνας κόουτς ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι του σε αυτόν κόντρα στον Κολοσσό, έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Basket League που έφτασε τα 200 τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Στην περίπτωση που ο Απόλλων ηττηθεί στο ΟΑΚΑ, θα βρεθεί στο 1-4 για 7η φορά στις 19 σεζόν του στην κατηγορία.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Έργκιν Άταμαν συνεχίζει να μην υπολογίζει στους Ιωάννη Παπαπέτρου και Λούκα Βιλντόσα, ενώ στην αποστολή δεν θα βρίσκεται ούτε ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη (07/11). Αντιθέτως, ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

ΑΕΚ – Καρδίτσα 103-88
Κολοσσός – Άρης 78-88
Μαρούσι – Περιστέρι 74-103

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 63-77
Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο 100-73

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

20:15 Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας (ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

Δείτε την βαθμολογία της Basket League, πατώντας εδώ.//Α.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο