20.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 20:16
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜπέος – Ατζούν: «Τα επιτελεία μας εργάζονται για την εξαγορά της ΠΑΕ...

Μπέος – Ατζούν: «Τα επιτελεία μας εργάζονται για την εξαγορά της ΠΑΕ Βόλος»

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται τα οικονομικά επιτελεία της ΠΑΕ Βόλος και του Ομίλου του Acun Ilicali, προκειμένου να εξαγοραστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Πρόεδρος και δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε δήλωση του ανέφερε:

«Πως θα εξελιχθεί θα το δούμε. Τα δύο επιτελεία εργάζονται αυτή τη στιγμή. Έχει ήδη μία ομάδα στην Αγγλία, που διεκδικεί την άνοδο στην Α’ Κατηγορία».

Στόχος του Αχιλλέα Μπέου είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας να επενδύσει γενικότερα στην πόλη του Βόλου, τόσο στο κομμάτι του Τουρισμού όσο και της Ψυχαγωγίας, προκειμένου να λάβει υπεραξία η επένδυση που θα γίνει στην τοπική ομάδα.

Όπως αποκάλυψε το TheNewspaper.gr το τίμημα της εξαγοράς της ΠΑΕ αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν ο Ατζούν έρθει στον Βόλο και γευματίσει δημοσίως στη “Λεύκα του Μανώλη” με τον δήμαρχο Βόλου, είχε προηγηθεί κι άλλη συνάντηση εκτός Μαγνησίας, όπου είχαν μπει τα θεμέλια της συνεργασίας. Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος παραγωγός έχει ζητήσει από τον Αχιλλέα Μπέο, να παραμείνει στην ομάδα σε έναν ιδιαίτερο ρόλο, καθώς εκτιμά ότι είναι από τους λίγους Έλληνες που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο τόσο καλά.

Η Αγγλική ομάδα του Ατζούν

Η Χαλ Σίτι (Hull City A.F.C.) είναι αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στην πόλη του Κίνγκστον απόν Χαλ, ιδρύθηκε το 1904. Την σεζόν 2007-2008 ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία αγγλική κατηγορία ποδοσφαίρου, την Πρέμιερ Λιγκ, καθώς κέρδισε στον αγώνα πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ στο Στάδιο Γουέμπλεϊ την Μπρίστολ Σίτι με 1-0. Πριν την σεζόν αυτή η μεγαλύτερη επιτυχία της Χαλ Σίτι ήταν η πορεία της μέχρι τα ημιτελικά στο Κύπελλο Αγγλίας το 1930. Τη σεζόν 2008-2009 καταφερε να κερδισει την παραμονή της στην πρέμιερ λιγκ τις τελευταίες αγωνιστικές. Στα μέσα της σεζόν πέτυχε ιστορική νίκη επί της Άρσεναλ, μέσα στο Εμιράτες Στάντιουμ (Emirates stadium).

Τα τελευταία χρόνια έχει εξαγοραστεί από τον Τούρκο επιχειρηματία.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο