18.8 C
Almyros
6 Οκτωβρίου 2024 06:28
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜπέος: Παίρνουν τηλέφωνα τους καλλιτέχνες και λένε αηδίες – Αν συνεχίσουν, θα...

Μπέος: Παίρνουν τηλέφωνα τους καλλιτέχνες και λένε αηδίες – Αν συνεχίσουν, θα τους ξεφωνίσω άσχημα

Στα προβλήματα που έφερε στις σχέσεις του με μερικούς καλλιτέχνες, η δήλωση του ανήμερα της μεγάλης νίκης των εκλογών για τον Στέφανο Κασσελάκη, μίλησε στην TRT ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου είπε ότι ένα σύστημα προσπαθεί να ακυρώσει εμφανίσεις καλλιτεχνών στον Βόλο, με αφορμή αυτές τις δηλώσεις. Απείλησε δε, ότι αν συνεχιστεί αυτό, ο ίδιος θα τους ξεφωνίσει άσχημα.

Ο κ. Μπέος είπε για την επίμαχη δήλωση: «Δε θα υποκριθώ. Εγώ έτσι τα λέω. Ποιο ήταν πιο ακραίο; Αυτό που είπα εγώ με τη λάθος λέξη ή αυτό που είπε ο Κασσελάκης, να πάρει δύο παιδιά, αγόρια και να αποκλείσει τα κορίτσια για να τους δώσει τον χαρακτήρα τους. Εγώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μία άλλη λέξη. Δεν την είπα όμως για τους ομοφυλόφιλους. Την είπα για όσα έλεγε ο Κασσελάκης». Και συνέχισε:

«Έκανα μία λάθος εκφορά λέξης. Τελείωσε. Δε θα κάνουμε κανονική την ανωμαλία. Αυτοί προκαλούνε. Πήραν τον Πλούταρχο, πήραν τον άνδρα της Πέγκυς Ζήνα. Τους συνέδεσαν με Κάιρο. Νομίζουν ότι θα επιβάλουν την άποψη τους. Εγώ τοποθετήθηκα για τον άνθρωπο που ήρθε να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Είπα θα πάρει μονοψήφιο στις εκλογές. Εγώ μιλάω με τον κόσμο. Είμαι έξω μαζί τους. Αν κάποιοι είχαν τη μύγα και μυγιάστηκαν, πρόβλημά τους. Έχω πολλούς φίλους, καλλιτέχνες, χορογράφους, επιχειρηματίες, gay, αδέρφια μου! Και διακοπές κάνουμε και δουλειές. Μην τρελαθούμε. Για μένα έχει τελειώσει. Αν αυτοί θέλουν να το συνεχίσουν, να ξέρουν ότι εγώ ξεφωνίζω άσχημα».

Στη συνέχεια ο κ. Μπέος έγινε πιο συγκεκριμένος, λέγοντας: «Παίρνουν τηλέφωνα και λένε διάφορα. Πήραν και τους Αλκατράζ. Λένε αηδίες. Ότι τους υποτίμησα, ότι είμαι ομοφοβικός και άλλα τέτοια. Έχει κουράσει το θέμα. Τα πρωινάδικα το συντηρούν γιατί δεν έχουν θέματα. Δίνουμε ξίδι. Να τους δώσουμε κι αυτούς. Αν θέλουν να το συνεχίσουν, θα επανέλθω».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο