25.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 19:26
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜπέος σε Παπαπέτρο: Πρόσεξε γιατί θα διασυρθείς κι εσύ σαν τους άλλους...

Μπέος σε Παπαπέτρο: Πρόσεξε γιατί θα διασυρθείς κι εσύ σαν τους άλλους – Βάζω 3.500 ευρώ για το Γηροκομείο, εσείς τι θα βάλετε;

Μία ενδιαφέρουσα στιχομυθία έλαβε χώρα στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μεταξύ του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου και του επικεφαλής της μειοψηφίας Ν. Παπαπέτρο.

Ο κ. Μπέος έδωσε συμβουλή στον γνωστό δικηγόρο: «Μην ακολουθήσετε την τακτική των προηγούμενων. Θα σας παρασύρουν. Πήγαν σπίτι τους. Διασύρθηκαν. Ξεφτιλίστηκαν με Καρεκλίδηδες και Τασοπούληδες. Θέλετε να αλλάξετε ρότα, αλλάξτε. Δε θέλετε; Θα διασυρθείτε κι εσείς», για να λάβει την απάντηση του κ. Παπαπέτρου:

«Εμείς δεν επιζητούμε τίποτα. Επαγγελματικά είμαστε σε κατάσταση ικανή και δεν επιζητά κανείς μας ούτε να βρει επάγγελμα, ούτε να πάρει απόσπαση. Είμαστε εδώ από τη θέση που μας έταξαν οι πολίτες. Δε μας ενδιαφέρει καν να πάρουμε τη δημοτική αρχή Βόλου».

Ο κ. Μπέος απάντησε στη συνέχεια:

«Οι ενέργειες σας δείχνουν άλλα πράγματα. Επειδή σας είδα με τον κ. Βενέτη στην Εκκλησία τα Θεοφάνια, και ο Μητροπολίτης ζήτησε για το Γηροκομείο Καναλίων εξοπλισμό φυσικοθεραπείας 7.000 ευρώ, κι επειδή είστε ευκατάστατοι και έχετε τη δυνατότητα, εγώ καταβάλω 3.500 ευρώ, τα μισά. Βάλτε κι εσείς τα άλλα μισά να τα πάρουμε. Χουφαρντάδες…»

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο