19 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 01:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜπέος στην αντιπολίτευση: Ήρθε όλη η Ελλάδα στην εκδήλωση εκτός από εσάς,...

Μπέος στην αντιπολίτευση: Ήρθε όλη η Ελλάδα στην εκδήλωση εκτός από εσάς, ντροπή σας

Τα παράπονα του προς τους συμβούλους των μειοψηφιών εξέφρασε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος. Στην πρωτολογία του ο δήμαρχος Βόλου τόνισε ότι κανένας από τους συμβούλους δεν παρέστη στην εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε χθες το βράδυ.

«Χαίρεται όλη η Ελλάδα. Έρχονται πούλμαν από όλη την Ελλάδα, από Λαμία, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη και εσείς απέχετε από τις εκδηλώσεις. Είστε για τρέλα. Σε μία γιορτή της πόλης δεν ήρθατε. Αν ήσασταν αυτοκίνητο δεν θα βρίσκαμε ανταλλακτικό. Είστε σύμβουλοι της πόλης και στεναχωριέστε που κάνουμε τέτοια πράγματα; Ούτε στο δημοτικό θέατρο δε θα έρθετε που είστε καλεσμένοι. Τι κάνετε δηλαδή; Ντροπή. Να έρθετε να χειροκροτήσετε, τα παιδάκια που είχαμε εκεί. Χωρωδία, μουσικούς. Απέχετε από τα πάντα. Θέλετε καμία Πάολα να σας φέρω;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Μουλάς, ο οποίος ανέφερε:

«Εγώ είμαι παλιός δημοτικός σύμβουλος. Και όταν ήμουν στην αντιπολίτευση πάντα φροντίζαμε σε κάθε εκδήλωση του Δήμου να υπάρχει εκπροσώπηση. Πάντα. Στέλναμε έναν άνθρωπο. Η αντιπολίτευση ήταν παρούσα. Εσείς τίποτα. Αν εξαιρέσω την κ. Παπαδημητρίου που την τιμά και είναι παρούσα σε όλα. Οι υπόλοιποι είστε απόντες. Μόνο κριτική κάνετε και στις εκδηλώσεις του Δήμου απέχετε».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο