11.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 08:34
ESPA
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΧαμάς: Ο IDF έχει τον έλεγχο του νοσοκομείου Αλ Σίφα – Νετανιάχου:...

Χαμάς: Ο IDF έχει τον έλεγχο του νοσοκομείου Αλ Σίφα – Νετανιάχου: Δεν θα υπάρχει μέρος να κρυφτούν οι μαχητές της οργάνωσης

Ο ισραηλινός στρατός έχει τον πλήρη έλεγχο του νοσοκομείου Αλ Σίφα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χαμάς. Η απάντηση της ισλαμιστικής οργάνωσης στην κίνηση «ματ» του Ισραήλ να μπει στο νοσοκομείο Αλ Σίφα, ήταν η εκτόξευση δεκάδων ρουκετών προς το νότιο Ισραήλ.

Ανάμεσα στις περιοχές που επλήγησαν και η Σντερότ όπoυ βρίσκεται το συνεργείο της ΕΡΤ, όπως μεταδίδει o απεσταλμένος, Γιώργος Σιδέρης. Δυο φορές έσπευσαν στο σχολείο-καταφύγιο για να προστατευτούν. Μάλιστα, ένα κομμάτι είτε πυραύλου είτε ρουκέτας, έπεσε στον κεντρικό δρόμο λίγα μέτρα από τον λόφο που βρίσκονταν.

Στο στόχαστρο και η Ζικίμ, παραθαλάσσια περιοχή που επιχείρησαν τα μέλη της Χαμάς την 2η εβδομάδα του πολέμου να πραγματοποιήσουν αμφίβια επιχείρηση.

Νετανιάχου: Δεν υπάρχει κανένα μέρος στη Γάζα όπου δεν θα φτάσει ο ισραηλινός στρατός

Εκεί, υπάρχει και ισραηλινή βάση την οποία επισκέφτηκε την Τετάρτη ο Μπενιαμίν Νετανιάχου. Αυτή η επίσκεψη είχε χαρακτήρα υψηλού συμβολισμού στην πρώτη γραμμή, καθώς έγινε την στιγμή που οι δυναμεις του Ισραήλ ήλεγχαν πλήρως το νοσοκομείο Αλ Σίφα.

Ο Νετανιάχου είπε ότι θα ελεγχθεί πλήρως όλη η Γάζα και ότι δεν θα υπάρξει κομμάτι της που να μπορεί να κρυφτεί μέλος της Χαμάς.

Διαβάστε ακόμα:

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο