25.8 C
Almyros
14 Οκτωβρίου 2024 17:21
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΧατζηδιάκος στο ertsports: «Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο σημαντικός ήταν ο...

Χατζηδιάκος στο ertsports: «Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο σημαντικός ήταν ο Τζορτζ για μας»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς του εμπιστεύτηκε θέση βασικού στην αναμέτρηση κόντρα στην Ιρλανδία και αυτός τον δικαίωσε απόλυτα. Εξαιρετικές, καίριες και “καθαρές” τοποθετήσεις, έδωσε σιγουριά στα μετόπισθεν της εθνικής ομάδας και αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες της επιτυχίας.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε με την συνολική του εικόνα, μίλησε στο ertsports.gr.

«Σ’ αυτή την ομάδα, είμαστε αρκετό καιρό όλοι μαζί και όπως είναι λογικό έχουν υπάρξει και δύσκολες στιγμές, είτε για προσωπικά ζητήματα του καθένα, είτε με τους συλλόγους μας, αλλά πάντα είμαστε “ανοιχτοί” μέσα στην ομάδα και συζητάμε μεταξύ μας για διάφορα θέματα που απασχολούν τον καθένα, όχι μόνο τα της ομάδας.

Μιλήσαμε μεταξύ μας, για τα συναισθήματά μας, για το πως νιώσαμε για τον Τζορτζ και το τι θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο για τον Τζορτζ, την δύναμη που μας είχε δώσει από την στιγμή που ήρθε στην εθνική, τον χαρακτήρα του. Ήταν ένας χαρακτήρας πολύ δυνατός, πάντα χαμογελαστός, πάντα δυναμικός κι έτοιμος να μπει στο γήπεδο για να παλέψει για την ομάδα.

Πολλές φορές, όπως είπε και ο Μπακασέτας στο βιντεάκι που είδατε, ρίσκαρε την υγεία του για να παίξει κάποια πολύ σημαντικά ματς και μας έδειξε πως όταν παίζεις για την εθνική ομάδα θα πρέπει να δίνεις τα πάντα. Όπως ήταν ο χαρακτήρας του Τζορτζ, έτσι μπήκαν όλοι στο γήπεδο. Με αυτό το σκεπτικό, με αυτή την δύναμη».

-Για τις δύο τελευταίες επιτυχίες της Εθνικής ομάδας.

– «Αφενός, το συναίσθημα παίζει πάντα σημαντικό ρόλο, αφετέρου όλοι μας παίζουμε σε μεγάλες ομάδες, έχουμε παίξει σε μεγάλα ματς. Καταφέραμε λοιπόν να συνδυάσουμε την εμπειρία με το συναίσθημα και καταφέραμε να πάρουμε ένα σπουδαίο διπλό και να κερδίσουμε και το ματς κόντρα στην Ιρλανδία. Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο σημαντικός ήταν ο Τζορτζ για μας και να το συνδυάσουμε με την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα».

-Ήταν γνωστό πως η ομάδα διαθέτει ποιότητα, αλλά δείχνει το τελευταίο διάστημα πιο κυνική, πιο αποτελεσματική.

– «Αυτή την στιγμή έχουμε κάποια παιδιά που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, είναι αποτελεσματικοί, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν μπορούμε να πάρουμε κανένα παιχνίδι χωρίς να μεγάλη προσπάθεια. Θα πρέπει να είμαστε σε όλα τα ματς απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να δουλεύουμε και να κοιτάζουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Έχουμε αρκετή ποιότητα για να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Αποστόλης Τριανταφύλλου

The post Χατζηδιάκος στο ertsports: «Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο σημαντικός ήταν ο Τζορτζ για μας» appeared first on www.ertsports.gr.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο