25.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 21:24
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΧουντής: «Τα παιδιά είναι μαθημένα στους τελικούς»

Χουντής: «Τα παιδιά είναι μαθημένα στους τελικούς»

 

Ο προπονητής του Προμηθέα 2014, που ισοφάρισε τη σειρά των playout σε 2-2 με τον Δίωνα Κυπαρισσίας, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ και κλήθηκε να μιλήσει μεταξύ άλλων για τη φετινή σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Χουντής:

Για τη φετινή σεζόν της ομάδας στη Γ’ Εθνική: «Τα παιδιά φέτος έχουν κάνει υπέρβαση αγωνιστική, ψυχολογική και νοητική, γιατί μιλάμε για παιδιά, για ηλικίες που δίνουν εξετάσεις στη Γ’ Λυκείου, για πιο μικρά παιδιά, για παιδιά που ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Το νιώθουν κι αυτοί, όμως, ότι τους έκανε καλό αγωνιστικά, η αγωνιστική εμπειρία που απέκτησαν. Ήταν παιχνίδια που δεν είχαν σχεδόν δει ποτέ με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις για να σωθείς. Όλα αυτά τούς βγήκαν σε καλό».

Για το πού οφείλεται η πορεία τους στο 2ο γύρο: «Φτιάχτηκε μια ομάδα για το Α1 τοπικό, τελευταία στιγμή αποδεχθήκαμε την πρόσκληση για τη Γ’ Εθνική. Είναι μεγάλο το «άνοιγμα» μεταξύ τοπικού και εθνικών κατηγοριών και τα παιδιά άρχισαν να καταλαβαίνουν πού βρίσκονται μετά απ’ τα πρώτα 7-8 παιχνίδια. Η προσθήκη κάποιων παικτών απ’ τη μεγάλη ομάδα και παιδιών με περισσότερη εμπειρία τον Γενάρη, μας έκανε καλό και βοήθησε σιγά-σιγά τα παιδιά να μπουν στη νοοτροπία της Γ’ Εθνικής, γιατί είναι τελείως διαφορετικό αυτό απ’ τα παιχνίδια του εφηβικού. Όλα έγιναν με μια σταθερή συνέχεια, αλλά πάντα με δυσκολία, γιατί κάθε παιχνίδι ήταν «must» για ‘μας. Κατάλαβαν πώς πρέπει να παίζουν στη Γ’ Εθνική, βελτιώθηκαν όλα τα παιδιά απ’ τις προπονήσεις και όλα ήταν καλά στο τέλος».

Για τον αυριανό (10/05) «τελικό» παραμονής με τον Δίωνα Κυπαρισσίας εκτός έδρας: «Το καλό με τα παιδιά είναι ότι έχουν παίξει πολλούς «τελικούς» μέχρι στιγμής. Τους έχω βάλει στη φιλοσοφία τους ότι όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί και ότι όλες οι προπονήσει είναι σαν ένας αγώνας, δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο ματς. Αυτό που τούς είπα και θα συνεχίσω να τούς λέω και αύριο είναι να σκεφτούν μόνο ότι γίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, να μην τούς νοιάζει τι γίνεται εκτός από αυτές. Θα παίξουμε σε μια φανατισμένη έδρα, η Κυπαρισσία όπως κι εμείς θέλουν να μείνουν και συγχαρητήρια και στη ομάδα του Δίωνα για την προσπάθεια που έχει κάνει. Ελπίζω ότι αύριο θα είναι όλα καλά και θα κερδίσει αυτός που θα είναι καλύτερος μες στο γήπεδο».

Για το ότι δε θα αλλάξει κάτι στο πρότζεκτ το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα: «Δεν αλλάζει κάτι, απλώς θα ήταν καλύτερο για ‘μας να είμαστε στη Γ’ Εθνική για να μπορούν τα παιδιά να έχουν πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια και να κάνουν ένα «φροντιστήριο» για τις μεγαλύτερες κατηγορίες που όλα τα παιδιά ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα παίξουν κάποια στιγμή».//Τ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο