27.3 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 17:26
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔελέγκος: «Δεν είναι αποδεκτό να παρατάμε το παιχνίδι όταν η διαφορά ξεφεύγει»...

Δελέγκος: «Δεν είναι αποδεκτό να παρατάμε το παιχνίδι όταν η διαφορά ξεφεύγει» (video)

 

Εκνευρισμένος από τους παίκτες του για την αντιμετώπιση του παιχνιδιού φάνηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών. 

Επιστροφή στις νίκες για το Περιστέρι, που ανέβασε το ρεκόρ του στο 5-4 στο ελληνικό πρωτάθλημα, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου και φαίνεται να κλειδώνει μία θέση στο Final 8 του Κυπέλλου. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Κώστας Δελέγκος, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε πως έπαιξε… αρνητικό ρόλο η προσέγγιση των παικτών του στο εν λόγω ματς.//Γ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός του Απόλλωνα, Κώστας Δελέγκος:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κ. Δελέγκος: «Δεν είναι αποδεκτό να παρατάμε το παιχνίδι όταν η διαφορά ξεφεύγει»”,”description”:”Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Πάτρας, Κωνσταντίνου Δελέγκου.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8xMi8wMy8yMC8yMF8wOF82NTZjZTJmODk4NTg5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M”,”uploadDate”:”2023-12-03T20:22:14.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddsw24mjiz0dbso&playlistId=v-cxez4hkcmj8p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο