30.1 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 17:23
ESPA
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣ«Δεν μπορούμε να τη θάψουμε», λέει ο αδερφός της Σάνι Λουκ –...

«Δεν μπορούμε να τη θάψουμε», λέει ο αδερφός της Σάνι Λουκ – Όσα του είπε πριν την σκοτώσει η Χαμάς

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει διεθνώς η είδηση του θανάτου της Σάνι Λουκ, της 23χρονης Γερμανοϊσραηλινής που σκοτώθηκε βάναυσα τρομοκρατών της Χαμάς κατά την εισβολή τους στο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου.

Οι γονείς και τα αδέρφια της ήλπιζαν ότι είναι ζωντανή και ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για εκείνη. Μάλιστα, κάποια στιγμή πληροφορήθηκαν ότι ήταν βαριά τραυματισμένη και βρισκόταν σε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας, μέχρι την στιγμή που έμαθαν πως είναι νεκρή.

Ο αδερφός της, Αμίτ, μίλησε στο Sky News και περιέγραψε τα λεπτά της δολοφονικής επίθεσης της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ. Όταν μίλησε με την Σάνι Λουκ, εκείνη του είπε πως προσπαθούσε να ξεφύγει από το σημείο.

«Η τελευταία φορά που την άκουσα ήταν στο τηλέφωνο, προσπαθώντας να ξεφύγει από τη Χαμάς. Είπε “φεύγουμε τώρα αμέσως, μην ανησυχείς”. Δεν ήταν όμως ασφαλής. Οι τρομοκράτες περίμεναν στον δρόμο», λέει ο Αμίτ.

Λίγο αργότερα, η οικογένεια είδε την 23χρονη στο πίσω μέρος ενός αγροτικού, που ανήκε στη Χαμάς. Η μητέρα της την αναγνώρισε από τα τατουάζ στα πόδια της μέσα από βίντεο. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα ένα τέτοιο βίντεο, την αδερφή μου σε αυτή τη βάναυση θέση. Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όλη η οικογένεια κατέρρευσε», αναφέρει ο Αμίτ.

«Ήταν τόσο δύσκολο να βλέπουμε όλη αυτή τη βαρβαρότητα. Παρόλο που ξέρουμε ότι η Χαμάς μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο απανθρωπιάς. Την έφτυναν και της φέρθηκαν σαν να μην ήταν τίποτα», εξηγεί.

«Με πολλούς τρόπους, νιώθω ότι το ξέρω αυτό, ότι ξέρω ότι δεν υποφέρει πια», λέει ο ίδιος καθώς πιστεύει ότι πυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Δυστυχώς, ένα πράγμα που δεν μπορεί να κάνει η οικογένειά του είναι να την θάψει.

«Της άρεσε η μουσική. Λάτρευε τα τατουάζ. Ήταν καλλιτεχνικό άτομο από τη φύση της… Στον τρόπο που μιλούσε και στον τρόπο που κινούνταν. Στον τρόπο που χόρευε”, θυμάται ο αδερφός της.

«Δεν υπήρχε σκοτεινή πλευρά, μόνο ένας αγνός άγγελος», λέει κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: SkyNews

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο