15.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 09:26
ESPA
ΑρχικήLIFE"Δεν έχω την πρόθεση ή την διάθεση...

“Δεν έχω την πρόθεση ή την διάθεση…

Στην κάμερα του “Breakfast @ Star” μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον, την κριτική που της έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και την Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια είπε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και για τα σχόλια που έχει κάνει:

“Γενικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να εκφέρει γνώμη, να λέει την άποψη του, είναι σεβαστή μέχρι ένα σημείο αν δε σε προσβάλλει. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, είναι μια μεγάλη αλήθεια, δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει πει επισταμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δεν με ενδιαφέρει κιόλας να σου πω και την αλήθεια. Επειδή δεν προσπαθώ να με προσέξει κανένας, έχω αυτά που θέλω να έχω” είπε μεταξύ άλλων.

 

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου για Ελένη Μενεγάκη: “Δεν ξέρω τι γνώμη έχει για μένα μετά από όλα όσα έχει ακούσει”

 

Για το τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν:

“Δεν γνωρίζω να σας πω για τη συνεργασία στο OPEN συγκεκριμένα, γνωρίζω να σας πω ότι έχω συνεργασία με τη Barking Well κι από εκεί και πέρα εννοείται πως ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία με το κανάλι και γιατί όχι θα ήθελα πολύ και τα υπόλοιπα που θα έρθουν να μας βρουν με πολύ θετικό πρόσημο. Από εκεί και πέρα κοντός ψαλμός αλληλούια. Ότι είναι να έρθει να έρθει για καλό”.

Όσο για την Ελένη Τσολάκη σχολίασε:

“Σέβομαι πάρα πολύ τους συναδέλφους, οι οποίοι ειδικά ακόμη τώρα που μιλάμε τρέχει η τηλεοπτική σεζόν, σέβομαι πάρα πολύ τους ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους, γι’ αυτό δεν θέλω να λέω τίποτα. Επίσης τα υποθετικά σενάρια είναι κάτι που δεν αφορά κανέναν. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στη σωστή στιγμή. Δεν έρχομαι και δεν έχω την τάση, την πρόθεση ή τη διάθεση να πάρω κανενός τη θέση και να δημιουργήσω πρόβλημα σε κανέναν”.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο