15.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 03:35
ESPA
ΑρχικήLIFE"Δεν λυπάμαι όταν τελειώνει ένας...

“Δεν λυπάμαι όταν τελειώνει ένας…

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιστρέφει με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ALPHA “Άγιος Έρωτας” αφού έκλεισε ο κύκλος του “Παράδεισου των Κυρίων”.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala για τον παλιό αλλά και τον νέο του ρόλο.

 

Όταν τελειώνει ένας ρόλος λυπάσαι;

Όχι, δεν λυπάμαι, γιατί είναι ήδη στο παρελθόν. Καμιά φορά, όμως, μπορεί να νοσταλγώ στιγμές. Όπως όταν ήμουν με τη Δανάη, την Έλλη και τη Μαρία σε μια σκηνή κηδείας και μας κατέβρεχαν με τη μάνικα εν είδει βροχής και μας είχαν πιάσει νευρικά γέλια γιατί γυρνούσαν οι ομπρέλες από τον αέρα και ταυτόχρονα έπρεπε να είμαστε σοβαροί (σ.σ.: στις «Άγριες Μέλισσες»), Τέτοια πράγματα νοσταλγώ, όχι τον ρόλο κάθε αυτό, γιατί έχω ήδη προχωρήσει στον επόμενο.

 

Ποιος είναι ο επόμενος ρόλος;

Αυτός που θα κάνω την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Θα κάνω τον ιερέα ενός χωριού στη σειρά «Άγιος Έρωτας» στον ALPHA. Είναι ένας παπάς που αξίζει να διηγηθεί την ιστορία του. Είναι μια πρόκληση.

 

Γιατί πρόκληση;

Κάθε ρόλος που με ξεκουνάει από τις ευκολίες μου είναι μια πρόκληση. Αυτός ο ιερέας πηγαίνει σε ένα χωριό για να ανακαλύψει την αιτία που αυτοκτόνησε η αδελφή του. Είναι ένας ρόλος διαφορετικός από τους προηγούμενους. Από τον καλό δάσκαλο του χωριού στις «Άγριες Μέλισσες», πήγα στον ιντριγκαδόρο Σίμο, τον κακό της υπόθεσης στον «Παράδεισο των Κυριών» και τώρα θα υποδυθώ έναν άνθρωπο του Θεού που θα κληθεί να αποδείξει την πίστη του με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

 

Δείτε ακόμη:

Άγιος έρωτας – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: “Ο ρόλος του ιερέα δεν είναι ένας απλός ρόλος”

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο