25.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 21:29
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑ«Δεν ξέρω γιατί έψαχνε όπλο» – Τι λέει η συγκάτοικος της αγνοούμενης...

«Δεν ξέρω γιατί έψαχνε όπλο» – Τι λέει η συγκάτοικος της αγνοούμενης Βολιώτισσας [βίντεο]

Άφαντη παραμένει η 52χρονη Βολιώτισσα Σταυρούλα Γκουγκουλιά, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την οδό Ευβοίας στην Κυψέλη, τον περασμένο Αύγουστο. Η γυναίκα αγνοείται όλους αυτούς τους μήνες και η συγκάτοικός της απαντά για τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως σχετικά με χρηματικά ποσά και τους έντονους καβγάδες ανάμεσά τους.

Η επί 12 χρόνια συγκάτοικος της Σταυρούλας ήταν εκείνη που προσπάθησε να δηλώσει την εξαφάνιση στις Αρχές, ωστόσο όπως λέει δεν τα κατάφερε, καθώς δεν είναι συγγενής πρώτου βαθμού, με αποτέλεσμα κάποια φίλη της να απευθυνθεί στον ιδιωτικό ερευνητή Χάρη Βεραμόν.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η ίδια εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι η Σταυρούλα δεν βρίσκεται στη ζωή: «Κάτι κακό έχει συμβεί στην Σταυρούλα. Μπορεί να αργούσε, αλλά θα με είχε ειδοποιήσει… Δεν είναι στη ζωή η Σταυρούλα».

Στο “Φως στο τούνελ” η συγκάτοικος μίλησε για το όπλο που φέρεται να έψαχνε η Σταυρούλα.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”«Δεν ξέρω γιατί έψαχνε όπλο» – Η συγκάτοικος της αγνοούμενης Σταυρούλας στο «Τούνελ»”,”description”:”«Δεν ξέρω γιατί έψαχνε όπλο» – Η συγκάτοικος της αγνοούμενης Σταυρούλας στο «Τούνελ»”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyNC8wMi8wOS8yMi80Ml8yMV82NWM2YWE0ZGVhZDZjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT6M39S”,”uploadDate”:”2024-02-09T22:43:52.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cz0w6vricaqh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο