26.1 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 15:19
ESPA
ΑρχικήΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣΔεσμεύσεις για τη νέα πενταετία από Νασίκα

Δεσμεύσεις για τη νέα πενταετία από Νασίκα

Ορκίστηκε ο Δημήτρης Νασίκας και το νέο δημοτικό συμβούλιο Ρήγα Φεραίου

Η τρίτη συνεχόμενη θητεία στο αξίωμα του δημάρχου δημιουργεί ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες, όπως δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Στην τελετή ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτών και κάλεσε όλους σε συνεργασία.

«Η σημερινή μέρα έχει για μένα προσωπικά, μεγάλη συναισθηματική αξία, καθώς σηματοδοτεί το ξεκίνημα της τρίτης συνεχόμενης θητείας μου στο αξίωμα του δημάρχου Ρήγα Φεραίου. Ως ομάδα πλειοψηφίας μας δημιουργεί μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι σας και δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Με ήθος και αξιοπρέπεια σύμφωνα πάντα με το σύνθημά μας “έντιμα και καθαρά”, από τη θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης και της παράταξης “Ανανέωση και Συνεργασία για τον δήμο μας”, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα λειτουργήσουμε με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας, πάντα με κριτήριο το καλό του δήμου και των δημοτών», σημείωσε σε δήλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γιώργου Παπαδάμ, μετά την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου.

«Πρόθεσή μας, συνέχισε, είναι να κινηθούμε με ήθος και αξιοπρέπεια σύμφωνα πάντα με το σύνθημά μας “έντιμα και καθαρά”. Θέλουμε να βοηθήσουμε στη σωστή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, γι’ αυτό θα συναινέσουμε στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων και θα ασκήσουμε την κριτική μας εκεί που θα χρειαστεί.

Στόχος μας είναι να επιδοκιμάσουμε και να στηρίξουμε τις προτάσεις για ανάπτυξη και δημιουργία και από την άλλη πλευρά να αποδοκιμάσουμε και να ελέγξουμε τις προσπάθειες και τις τακτικές που στόχο έχουν την αδιαφάνεια στη λειτουργία του δήμου.

Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με την κεντρική διοίκηση και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διεκδικώντας πάντα αυτά που δικαιούμαστε ως δήμος.

Ευελπιστούμε σε μία παραγωγική θητεία για το δημοτικό συμβούλιο, τη δημοτική επιτροπή, το δήμαρχο, τους προέδρους και τους συμβούλους δημοτικών κοινοτήτων. Ευχόμαστε να είναι καλή και δημιουργική η νέα θητεία του δημοτικού συμβουλίου 2024-2028 και καλή δύναμη σε όλους τους αιρετούς».

Το νέο δημοτικό συμβούλιο Ρήγα Φεραίου απαρτίζεται από δύο παρατάξεις.

Την ομάδα της πλειοψηφίας συνθέτουν οι: Παλληκάρης Δημήτρης, Βλάχος Αθανάσιος, Βουραζέρης Νικόλαος, Παπαϊωάννου Ιωάννης, Τσαλδάρης Σάββας, Χατζής Σταύρος, Σπαθής Χρήστος, Κορώνας Ιωάννης, Πάσχος Χαράλαμπος, Κουντούρη- Καρατζιώλη Λευκή, Παπατόλιας Απόστολος.

Την ομάδα της μείζονος μειοψηφίας συνθέτουν οι: Παπαδάμ Γεώργιος (επικεφαλής), Γιάτσιος Κωνσταντίνος, Μωραΐτης Χρήστος, Πανομμάτης Κωνσταντίνος, Μπαρτζιάλης Μαργαρίτης, Καραβάς Δημήτριος, Σεσκλιώτης Θεοχάρης (Χάρης), Κουβάτας Θανάσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο