15.4 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 02:23
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔιακοπή σε ματς-τίτλου λόγω βίαιων συγκρούσεων

Διακοπή σε ματς-τίτλου λόγω βίαιων συγκρούσεων

 

Στον κρίσιμο αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας του Λιβάνου, ανάμεσα σε Αλ-Αχέντ και Αλ-Ανσάρ, υπήρξε διακοπή λόγω επεισοδίων που συνέβησαν μεταξύ των οπαδών και συγκρούσεων ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Η Αλ-Αχέντ και η Αλ-Ανσάρ διεκδικούσαν την κατάκτηση του τίτλου στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ωστόσο ο αγώνας διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον διαιτητή Χαλίντ Αλ-Σακσί να ακυρώνει το γκολ της ισοφάρισης της Αλ-Ανσάρ για φάουλ. Ο αγώνας συνεχίστηκε και η Αλ-Αχέντ προηγήθηκε με 2:1, ενώ οι δύο ομάδες πέτυχαν περαιτέρω γκολ για να διαμορφωθεί το 3:2, προτού υπάρξουν επεισόδια.

Οι παίκτες συγκρούστηκαν μετά από ένα σκληρό φάουλ και οι οπαδοί εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ουσιαστικά έσπασαν ένα σιδερένιο φράγμα και πέταξαν καθίσματα μέσα στο γήπεδο, προτού επέμβει η αστυνομία. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές δεν επέστρεψαν στο γήπεδο και η Αλ-Αχέντ πανηγύρισε την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στη σειρά και ένατου συνολικά.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Λιβάνου δεν έχει πάρει θέση για τα εν λόγω γεγονότα και δεν είναι σαφές αν η Αλ-Αχέντ αποτελεί επίσημα πρωταθλήτρια ή αν οι δύο ομάδες οφείλουν να συμπληρώσουν ακόμη επτά λεπτά έξτρα χρόνου.//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο