19.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 09:22
ESPA
ΑρχικήMEDIAΔημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα είμαι και του χρόνου στην Ελένη εκτός και αν...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα είμαι και του χρόνου στην Ελένη εκτός και αν δεν με θέλουν»

Μια απρόσμενη τηλεφωνική έκπληξη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Νίκο Μουτσινά, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Καλό μεσημεράκι». Στη συζήτηση που ακολούθησε, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησαν σε ένα απολαυστικό πινκ πονγκ ατακών.

Ν.Μ.: Να σου πω, επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλά πράγματα, του χρόνου φεύγεις;

Δ.Ο.: Κοίταξε να δεις, αναρωτιέσαι που θα πάνε τώρα οι συνεργάτες σου που θα φύγεις εσύ. Άμα φύγεις θα τους αναλάβω εγώ!

Ν.Μ.: Δημήτρη, να σε ρωτήσω κάτι; Αν εγώ μιλούσα με συμβολαιογράφω ίσως και σου έγραφα την εκπομπή μαζί με τους συγγενείς, θα ψηνόσουν να την κάνεις;

Δ.Ο.: Ναι, κυρία Κουτσαφτάκη μου, ναι!

Ν.Μ.: Δημήτρη θα ήταν πολύ ωραία. Και δεν σε θέλει κανείς αλλά δεν πειράζει, έλα εσύ. Και εμένα στην αρχή.

Δ.Ο.: Εγώ τα ορφανά του Μουτσινά τα αναλαμβάνω. Είναι ωραίο το μαγαζί, το ξέρω, στρωμένο, με την πελατεία του. Είμαι όμως υπογεγραμμένος στο MEGA και την Ελένη. Τι να κάνω τώρα; Η υπογραφή είναι…

«Εσύ μέχρι πότε θα είσαι; Πότε κλείνει δηλαδή φέτος η εκπομπή και, ειλικρινά και δεν κοροϊδεύω τώρα, θα είσαι και του χρόνου; Όντως τώρα το ρωτάω» τόνισε, εν συνεχεία ο Νίκος Μουτσινάς για να λάβει την εξής απόκριση από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «ναι, ναι! Εντάξει, εκτός και αν δεν με θέλουν αλλά είναι υπογεγγραμένο ναι».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο