24.1 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 15:45
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΔήμος Λαρισαίων: Το νέο προεδρείο στο δημοτικό συμβούλιο νεολαίας

Δήμος Λαρισαίων: Το νέο προεδρείο στο δημοτικό συμβούλιο νεολαίας

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων (για τη θητεία 2024-2026) χθες στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λάρισας.

Τα νέα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων είναι: Πρόεδρος: Τσάτσος Αλέξανδρος, Αντιπρόεδρος: Κουκούλη Βασιλική, Γραμματέας: Καρυώτη Ευαγγελία, Υπεύθυνος Οικονομικών: Μπουρονίκος Μιλτιάδης και Εκπρόσωπος Τύπου: Ράμαι Σοφία-Ριζέλα.

Μετά την εκλογή του Προεδρείου, ακολούθησε μέσα σε θερμό κλίμα η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον απερχόμενο Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων κ. Παύλο Χατιλάρη και τα νέα μέλη του Προεδρείου.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με σύντομες, ευχετήριες τοποθετήσεις του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκου, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων κ. Γαρυφαλλιάς Καρυστιανού-Γκολφινοπούλου και του πρώην Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Παύλου Χατιλάρη.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο