25.4 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 19:16
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΔωρεά δύο αντλιών νερού από την ΕΜΔΥΔΑΣ Μαγνησίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου

Δωρεά δύο αντλιών νερού από την ΕΜΔΥΔΑΣ Μαγνησίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου

Τη δωρεά της ΕΜΔΥΔΑΣ Μαγνησίας παρέλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου ενισχύοντας τον ειδικό εξοπλισμό της με δύο αντλίες νερού οι οποίες ήταν απαραίτητες μετά και από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα που χτύπησαν την ευρύτερη περιοχή του Βόλου και της Μαγνησίας.

Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στον χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, παρουσία του Προέδρου της ΕΜΔΥΔΑΣ Μαγνησίας κου Χριστοδούλου Δημήτρη,  και του Διοικητή κου Νίκου Ιερεμία, ο οποίος εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ο κ. Χριστοδούλου, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η προσφορά αυτή του ειδικού εξοπλισμού αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που παρέχετε στους πολίτες, σε κρίσιμες καταστάσεις, όπου σας καλεί το καθήκον.

Αναγνωρίζουμε αυτήν την τεράστια καθημερινή σας προσφορά, η οποία βέβαια δεν αποτιμάται με αυτόν τον εξοπλισμό. Και να γνωρίζετε ότι στα πρόσωπα των πυροσβεστών βλέπουμε τους ήρωες, με την διάθεση να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό μας  γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο