20.5 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 23:37
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΔυναμικό παρών της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Δυναμικό παρών της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Λάρισας και Μαγνησίας συνεχίζει να δίνει το παρών σε μεγάλες εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ανάδειξη τοπικών ποιοτικών προϊόντων και  δυναμικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλία.

FRESKON

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Διεθνή Έκθεση φρούτων και λαχανικών  FRESKON 2023, στη Θεσσαλονίκη, η οποία δημιούργησε αισιόδοξες προοπτικές για τον κλάδο και την εξέλιξή του.

41η London Wine Fair

Δυναμική  ήταν η παρουσία των Θεσσαλών εκθετών στην 41η London Wine Fair, τη μοναδική επαγγελματική έκθεση κρασιού για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία αποτελεί έναν θεσμό  που κάθε χρόνο γιορτάζει, εμπνέει, επιμορφώνει και προωθεί το κρασί σε διανομείς, χονδρεμπόρους, αγοραστές supermarket, κάβες, λιανοπωλητές, HORECA και συλλέκτες.

Με την παρουσία τους  στην London Wine Fair 2023, τα οινοποιεία της Θεσσαλίας εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους με μία ετικέτα. στον Διεθνή Διαγωνισμό IWC.

FOOD & BEVERAGE ASIA

Επιτυχημένη ήταν και η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD & BEVERAGE ASIA 2023, που πραγματοποιήθηκε στην Σιγκαπούρη. Η έκθεση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών από  γειτονικές στη Σιγκαπούρη χώρες, των οποίων ο πληθυσμός ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια καταναλωτές. Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερα από 50 εθνικά περίπτερα, σε έκταση 40.000 τμ, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν σε αριθμό τους 40.000. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Λάρισας στήριξαν τη συμμετοχή τεσσάρων θεσσαλικών εταιρειών, σε σύνολο 10 εταιρειών που αποτέλεσαν την ελληνική συμμετοχή.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο