16.5 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 02:36
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔυο επιστροφές και μια γνωστή απουσία στη Μπαρτσελόνα ενόψει “clasico”

Δυο επιστροφές και μια γνωστή απουσία στη Μπαρτσελόνα ενόψει “clasico”

 

Χαμόγελα στις τάξεις των “μπλαουγκράνα”, καθώς είδαν τους Ραφίνια και Λεβαντόφσκι να βγάζουν μέρος από την προπόνηση και να τίθενται στη διάθεση του Τσάβι για το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα ταλαιπωρείται από αρκετά προβλήματα τραυματισμών στην αρχή της σεζόν, κάτι που έχει κάνει τον προπονητή της να δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε παίκτες από τη “La Masia”, όπως οι Γιαμάλ, Φερμίν Λόπεθ και Γκίου.

Ο Τσάβι Ερνάντες μετά από αρκετό καιρό μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του με πιο γεμάτο ρόστερ, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς είδε τους Ραφίνια και Λεβαντόφσκι να βγάζουνε μέρος του προγράμματος από την προπόνηση και να βγαίνουν από το… απουσιολόγιο για το αυριανό ματς (28/10, 17:15) κόντρα στους “μερένγκες“.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ όπως όλα δείχνουν χτυπά την πόρτα της 11αδας για τους “μπλαουγκράνα“, αφού συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη (26/10), ενώ στον αντίποδα ο Πολωνός επιθετικός δεν είναι στο 100%, αλλά θα βρίσκεται στην αποστολή των Καταλανών για να δώσει λύσεις από τον πάγκο.

Αντίθετα, ο Πέδρι παραμένει τραυματίας παραμένει τραυματίας από τον Αύγουστο, με την αποθεραπεία του να μην εξελίσσεται ικανοποιητικά με συνέπεια να απουσιάζει από το μεγάλο “el clasico“.//ΝΚ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο